Tæskeholdet banker på

af

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: En charmerende, fræk og dybt alvorlig bog om at være ung og blive ældre, uden nødvendigvis at blive klogere.

Den kleptomane Sasha arbejder hos stjerneproduceren Bennie Salazar, som efterhånden er grå i toppen og tyr til guldflager i kaffen for at holde potensen oppe. I sin ungdom skyllede han af sted på punkrockens bølge i Californien, men fik grebet fat i et holdepunkt på det helt rigtige tidspunkt, mens de andre fra bandet gik til bunds i coke og koncerter uden publikum. Sasha har små grønne piller i sin taske og et tæt forhold til sin psykiater, som hun pligtskyldigt fortæller om samtlige smårapserier og samtlige mænd, der kommer på korte besøg i hendes lille manhattanlejlighed.

Tæskeholdet banker på sprudler af liv og af de uforglemmelige skæbner, som findes i den store kreds af venner og familie omkring Bennie og Sasha. Samtidig krydsklipper romanen ubesværet frem og tilbage i tiden hen over 40 år og bliver til et varmt og ærligt portræt af en tid og en generation. En både charmerende, fræk og dybt alvorlig bog om at være ung og blive ældre, uden nødvendigvis at blive klogere.

Jennifer Egans brag af en roman modtog, for næsen af Jonathan Franzens Freedom, de fornemste priser i 2011: Pulitzerprisen og de amerikanske kritikeres pris. Romanen ligger desuden på ikke mindre end 20 engelske og amerikanske lister over årets bedste bøger.

  • Sideantal
   293
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   3
  • Forlag
   Klim
  • Originalsprog
   Engelsk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788779559103 / 9788779559103

Om forfatteren

Jennifer Egan

Jennifer Egan er født i Chicago og vokset op i San Francisco. Hun har tidligere skrevet en novellesamling og tre romaner. Novellerne har været i The New Yorker, Harpers, Granta og McSweeney’s. ...

Se forfatterprofil

Anmeldelser

T1000
03/09-2012 - 21:30
Lettere overvurderet
Enten er det ikke en bog, der egner sig til at blive læst i små bidder sent om aftenen lige inden man falder i søvn, eller også bliver dens eksperimenter med kronologi og synsvinkler for meget. I hvert fald fandt jeg bogen mere forvirrende end fantastisk (som jeg havde troet den ville være). Den ...
Bogmagasinet
22/01-2013 - 10:53
Tidens tæsk
Jennifer Egan fik for ”Tæskeholdet banker på” tildelt Pultzerprisen, og avisen New York Times placerede bogen på top 5 over de bedste bøger fra 2010. Denne anmelder forstår godt hvorfor.
 
Skal man forsøge at anskueliggøre, hvorfor Egan er et så vigtigt navn i samtidslitteratur...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv