Instax kamera

Sider


Instax kamera hos Arnold Busck

Hos Arnold Busck kan du købe de flotte Instax kameraer fra Fuji. Kameraerne er nemme at have med på farten og printer billederne med det samme. Hos Arnold Busck finder du flere forskellige modeller af Instax kameraer i mange forskellige farver. Instax kameraet fra Fuji er en moderne version af det kendte og elskede retro-kamera, der printer billederne ligesom det traditionelle polaroidkamera.

Polaroid fotografiapparatet er særligt, fordi det ved hjælp af særligt præpareret papir fremkalder billedet kort tid efter, det er taget. Polaroidteknikken blev opfundet i 1947 af den amerikanske koncern Polaroid Corporation.

Instax kameraet fås i flere modeller og farver, og der findes et hav af forskelligt tilbehør til dit Instax kamera. Instax SQUARE SQ6 er de nye flotte Instax Kameraer fra Fuji. SQ6 er et stilrent og flot kamera og fås i tre flotte varianter: Blush gold, Pearl White og Graphite Gray. Det nye ved denne model af Instax kameraer er, at du her kan tage billeder i et kvadratisk 62 x 62 mm format, hvor de øvrige Instax kameraer bruger den traditionelle polaroid-størrelse 86 x 54 mm. Og så er der seje farvefiltre med til alle kameraer, så du kan tage dine billeder gennem et pink, rødt eller grønt farvefilter. 

Tilbehør til Instax kamera

Billederne fra dit Instax kamera er sjove at hænge op på køleskabet, opslagstavlen eller en anden plan flade. Eller måske foretrækker du at bruge dine billeder i din kalender eller i din Bullet Journal, så du altid kan slå op og mindes. Med vidste du, at du også kan få blandt andet fotoalbums eller clips til at hænge dine billeder op med? Der er uendelige muligheder med Instax kameraet – også hvis du ikke har et kamera. Det er nemlig også muligt at printe billeder fra din telefon eller computer i samme format, som hvis billedet var taget med et Instax kamera.

Historien om Instax

Instax-serien blev lanceret i 1998 og er i Japan kendt under kælenavnet ”Cheki”. Instax har i mere end tyve år været populær, og kameraerne bliver i dag solgt i mere end 100 lande i hele verden. Instax kameraerne er en favorit hos mange, fordi de giver mulighed for at skabe ægte og tilgængelig kommunikation til mange forskellige arrangementer og brugere, som beskriver Instax som en sjov måde at dele de mange øjeblikke i livet.


Varen blev lagt i din kurv