Instax kamera

Sider


Instax kamera

Hos Arnold Busck kan du købe de flotte Instax kameraer fra Fuji. Kameraerne er nemme at have med på farten og printer billederne med det samme. Hos Arnold Busck finder du flere forskellige modeller af Instax-kameraer i mange forskellige farver. Instax kameraet fra Fuji er en moderne version af det kendte og elskede retro-kamera, der printer billederne ligesom det traditionelle polaroid-kamera.

Innovativ kamerateknik siden 1947

Polaroid fotografiapparatet er specielt og særegent i forhold til almindelige kameraer, fordi det ved hjælp af særligt præpareret papir fremkalder billedet kort tid efter, det er taget. Polaroid-teknikken blev opfundet i 1947 af den amerikanske koncern Polaroid Corporation. Det var netop denne smarte kamerateknik, der gjorde koncernen berømt, men alligevel måtte de i 2008 nedlægge produktionen af polariod-kameraerne. I 2008 ville Polaroid nemlig satse på de digitale kameraer, der i mellemtiden var blevet yderst populære. Den smarte polaroid-kamerateknik har altså mange år på bagen, og går også under navnet analogt kamera, ligesom nogle kendes som et Instant-kamera. Det sidste navn kommer naturligvis, fordi dine billeder er tilgængelige med det samme.

Instax fra Fuji-film

Bag Instax-kameraerne er Fujifilm. Fujifilm kommer fra Japan og har netop film og kameraer som speciale. Før Instax Mini-kameraerne blev lanceret, havde den japanske kameraproducent faktisk allerede haft et andet polaroid-kamera på markedet. Dette i form af Instax-kameraet, hvis billeder er større end de billeder, som Instax Mini kameraerne giver.

Instax-serien blev lanceret i 1998 og er i Japan kendt under kælenavnet ”Cheki”. Instax har i mere end tyve år været populær, og kameraerne bliver i dag solgt i mere end 100 lande i hele verden. Instax kameraerne er en favorit hos mange, fordi de giver mulighed for at skabe ægte og tilgængelig kommunikation til mange forskellige arrangementer og brugere, som beskriver Instax som en sjov måde at dele de mange øjeblikke i livet.

Mange modeller at vælge imellem

Instax-kameraet fås i flere modeller og farver, og der findes et hav af forskelligt tilbehør til dit Instax-kamera. Instax SQUARE SQ6 er eksempelvis et stilrent og flot kamera, der fås i tre flotte varianter: Blush Gold, Pearl White og Graphite Gray. Det særlige ved SQUARE SQ6 er, at du her kan tage billeder i et kvadratisk 62 x 62 mm format, hvor de øvrige Instax-kameraer bruger den traditionelle polaroid-størrelse 86 x 54 mm. Og så er der seje farvefiltre med til alle kameraer, så du kan tage dine billeder gennem et pink, rødt eller grønt farvefilter.

Husk tilbehøret til dit Instax Kamera

Når først du har fanget de bedste, sjoveste og mest mindeværdige oplevelser med dit Instax-kamera og fremkaldt billederne, er der mange måder at bruge dem på. Billederne fra dit Instax kamera er fx sjove at hænge på køleskabet, opslagstavlen eller en anden plan flade, hvor det lader sig gøre. Eller måske foretrækker du at bruge dine billeder i din kalender eller i din Bullet Journal, så du altid kan slå op og mindes. Med vidste du, at du også kan få blandt andet fotoalbums eller clips til at hænge dine billeder op med? Der er uendelige muligheder med Instax-kameraet – også hvis du ikke har et kamera. Det er nemlig også muligt at printe billeder fra din telefon eller computer i samme format, som hvis billedet var taget med et Instax-kamera.