Sally og Charlie på eventyr i New York

af

(Indbundet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: I dette eventyr rejser Sally, Charlie og deres morfar til New York for at blive klogere på ”byen der aldrig sover”. Og hvem er den mystiske mr. Clark? Ham der bor sammen med sine fem hunde i en kæmpe skyskraber, midt på Manhattan, og inviterer Sally og Charlie på kagefest.    
”Sally og Charlie på eventyr i New York” er en klassisk børnebog og alligevel ikke helt. Imens du læser eventyret, lærer du nemlig en hel masse ting om New York.   

Alle stedspecifikke og vigtige ord i eventyret er markeret med fed skrift. Disse “fokusord“ bliver forklaret med tekst og illustrationer i afsnittet ”Vigtige ord fra eventyret”. Du bliver klogere på Frihedsgudinden, Central Park, Nationalmuseet, Brooklyn Bridge og mange andre spændende steder på Manhattan.   

Bogen ”Sally og Charlie på eventyr i New York” henvender sig til alle børn i alderen 4 til 9 år, men er selvfølgelig ekstra relevant hvis familien på et tidspunkt overvejer at tage på ferie til New York.   

Bogserien ”Sally og Charlie” skal gøre børn nysgerrige på verden, både på omgivelserne lokalt og på fjerne kulturer rundt omkring i verden.   

Alle bøger i serien om tvillingerne Sally og Charlie kan læses selvstændigt.   

Om forfatteren 
Jeg er gift og mor til to piger på 9 og 15 år. 
Jeg elsker at rejse sammen med min familie, og jeg er altid nysgerrig på verden. 
Jeg er svensk men har boet i Danmark i over 20 år. 
Jeg er Cand. It i Design, kommunikation og medier fra IT-Universitetet i København og har en fortid som produktchef i telebranchen og selvstændig brugervenligheds konsulent. 
I dag er jeg fuldtidsforfatter og illustrator.   

Jeg fik idéen til Sally og Charlie på en ferie til New York for fire år siden. 
Min datter Julia, der var fem år dengang, var kun til badeferier.  
Hvordan kunne jeg få hende til at blive begejstret for at gå rundt i en storby i 30 graders varme? 
Jeg brugte en del tid på at forberede turen og på at gøre New York tilgængeligt i børnehøjde, og det gav pote.  Julia mener stadig, at vores uge i New York er den bedste ferie ”ever”.   

Lige siden turen til New York har tanken om at lave produkter, der beriger børns rejser, summet i mit hoved, og i 2017 tog jeg beslutningen om at kaste mig ud i det.   

Mit ”forfatter eventyr” er efterhånden blevet til fire bøger om Sally og Charlie.   

Udover at mine produkter skal berige børns rejser, drømmer jeg om, at mine eventyr skal bidrage positivt til det samfund, vi lever i, bl.a. ved at gøre børn nysgerrige på verden, både på omgivelserne lokalt og på fjerne kulturer rundt omkring i verden. Min mission på den lange bane er at ”oversætte” hele verden i øjenhøjde, og mit arbejde er kun lige begyndt.   

Du læse mere om ”Sally og Charlie” på deres website og på sociale medier.

  • Sideantal
   39
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Malin Lindeblad Kadijevic
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Indbundet
  • ISBN/EAN
   9788793778030 / 9788793778030

Anmeldelser

Tanja B
29/08-2019 - 21:54
Både en god historie og en slags guidebog
En rigtig god bog som både har en fin historie og som også kan bruges som inspiration, til hvad man kan se og opleve i New York sammen med børn.
Lene Sand
01/09-2019 - 14:09
God forberedelse
Vi skal hele familien afsted til USA til foråret. Ikke lige New York. Jeg har læst bogen med mit barnebarn, da vi tidligere har læst den om Dragør. Det er en fin bog der er god til dialogisk læsning og til at få gang i nogle gode snakke så vi begge kan glæde os. Jeg kan anbefale bogen, som absolu...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv