Fortryllende blæk

af

(Hæftet)

FORVENTET LEVERINGSTID: 5-10 hverdage

Beskrivelse

Forlaget skriver: "Fortryllende blæk", er netop det … Fortryllende. Med kærlighed til naturen, til magien, det organiske og til detaljen, er hver enkelt tegning håndlavet med en gammeldags blækpen. Med swung, er pennen strøget over papiret, og har næsten af sig selv skabt de overraskende og frydefulde figurer. De venter alle. med deres ofte omfangsrige hatte, vildtvoksende blomster, levende grene og spirende tanker på, at gevandterne får det sidste magiske støv…. Farverne. Med et smil på læben eller tårer i øjenkrogen er der hjerterum, plads og ro til dig her.
Med de 74 eventyrlige tegninger, har du mange timers fordybelse og opdagelsesrejser til gode. Der er en skøn balance mellem detaljer og motiv, så dit øje hviler, din puls falder, samtidig med at du fordyber dig.
Hver enkelt tegning er en rejse i sig selv med plads til alle sjæle fra 10 år og opefter. Rigtig god og fortryllende rejse.

Om kunstneren:
Camilla L Bengtsson (f. 1978) er en dansk kunstner, der har sit atelier i Roskilde. Siden 2010, hvor hun for alvor tog springet ind på kunstens levevej, har hun udstillet i hele landet. Bl.a. på folketeatret i København. Som kunstmaler laver hun mest endels malerier på bestilling.

I sine egne malerier, er hun inde i fantasien og magiens verden. Hun elsker naturens motiver, træer, bjerge, solopgange, som bliver krydret med lysende energibobler, kastet rundt imellem langlemmede sorte skygger, som symbol på den energi og det lys, der er imellem os mennesker. Der er også bobler med andre eventyrlige landskaber i, som et praj om, at vi alle indeholder mange forskellige sider, mange historier og mange mønstre, der gør os unikke. At være glædens budbringer, er kernen i hendes kunstneriske virke, sammen med troen på mirakler og på at universet eller Gud, vil os det allerbedste, altid.

  • Sideantal
   78
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   1
  • Oplag
   1
  • Forlag
   Forlaget Lykke
  • Originalsprog
   Dansk
  • Sprog
   Dansk
  • Indbinding
   Hæftet
  • ISBN/EAN
   9788799773084 / 9788799773084

Anmeldelser

Solsikke
30/08-2018 - 16:23
Prøv selv at se !
Jeg har haft fornøjelsen af at følge tilblivelsen af nogle af de fortryllende billeder i denne malebog og bliver stadig overrasket over at opdage nye motiver i de enkelte billeder. De er betagende og drager dig ind i universer, du ikke vidste eksisterede. Prøv selv at se !
 

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv