Instax Mini 11 Blue

LEVERINGSTID:1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Instax Mini 11 i den flotte Sky Blue lyseblå er det helt nye kamera fra FUJIFILM.

Instax Mini 11 byder blandt andet på et helt nyt design og en bedre billedkvalitet, der gør det endnu sjovere at fange øjeblikke i et fysisk print.

Instax Mini 11 har et smart og simpelt design med fokus på fine detaljer. Instax-loget er indgraveret på kameraets bagside, men objektivringen er lavet af et transparent materiale, som ligner matteret glas. Desuden er kameraet både mindre og smallere end dets forgænger, hvilket gør det nemt at have med på farten. Et rundet greb gør, at det passer perfekt i dine hænder. Instax Mini 11 fås i fem flotte farver: Pink, Blue, White, Purple og Gray, så der er noget for enhver!

Automatic Exposure

Med Instax Mini 11 er det ikke længere nødvendigt manuelt at justere lysindstillingen på kameraet. I modsætning til Instax Mini 9, er Instax Mini 11 udstyret med Automatic Exposure-funktionen, der tager højde for lysforholdene. Kameraet tager derfor automatisk billeder, der er optimalt eksponeret i forhold til både motiv, baggrund og situation – for eksempel udendørs på en solrig dag eller indenfor i et mørkt lokale. Denne funktion sikrer, at billedets baggrund optimeres, og du får et mere detaljeret billede.

Selfie mode

Instax Mini 11 er udstyret med en indbygget selfie-linse, der gør det nemmere end nogensinde at tage gode selfies og close-ups. Selfie mode indstilles ved at trække den forreste del af objektivet ud, efter du har tændt kameraet.

Rum til at udtrykke sig

Med Instax Mini 11 har du mulighed for at give kameraet et personligt touch ved at anvende det medfølgende tilbehør til udløserknappen. Med kameraet følger forskellige farver til udløserknappen, som du kan skifte, når det passer dig.

    • ISBN/EAN
      4547410430974