Som stjerner på himlen

af

(Paperback)

FORVENTET LEVERINGSTID: 3 - 6 hverdage

Beskrivelse

Historien om en pige, der lærer at leve, af en dreng, der ønsker at dø.

Finch er fascineret af døden. Men han leder også efter ting, der er værd at holde sig i live for. Violet lever i fremtiden. Hun tæller dagene, til hun er færdig med skolen, så hun kan undslippe den lille barndomsby og sorgen efter sin søsters død.

Violet og Finch mødes tilfældigt i toppen af skolens klokketårn – med udsigt til seks etagers frit fald. Og da de begge er kommet helskindet ned, er det svært at sige, hvem der egentlig har reddet hvem.

Det umage par begiver sig af sted på et rodet road trip. De lader vejene diktere deres oplevelser og opsøger: det storslåede, det ligegyldige, det smukke, det overraskende. Snart føler Finch sig kun som sig selv, når han er tæt på Violet – modig, morsom, udadvendt. Ikke den freak, han ellers er kendt som. Og sammen med Finch holder Violet langsomt op med at tælle dagene – og begynder i stedet at leve dem. Men i takt med at Violets verdens vokser, bliver Finchs mindre og mindre.

"Som stjerner på himlen" er en hjerteskærende, rå og bund-ærlig kærlighedshistorie om to unge, der finder hinanden, mens de begge balancerer på kanten.

"Til alle fans af John Greens "En flænge i himlen.“ SCHOOL LIBRARY JOURNAL

"Den tragiske rejse er romantisk og hjerteskærende. Læseren konfronteresmed mørke, glæde, kærlighedens muligheder. Og måske dens begrænsninger.“ PUBLISHER'S WEEKLY

"Mange ungdomsbøger berører samme emne, men få gør det så forbilledligt.“ KIRKUS REVIEWS

 

  • Sideantal
   400
  • Udgivelsesår
  • Udgave
   2
  • Oplag
   3
  • Forlag
   Forlaget Alvilda
  • Originalsprog
   eng
  • Sprog
   dan
  • Indbinding
   Paperback
  • ISBN/EAN
   / 9788771057027

Anmeldelser

Pernille
05/03-2015 - 18:59
En bog, der giver genlyd
Få bøger giver genlyd hos mig, som denne har gjort, og stadig gør, nogle uger efter jeg er blevet færdig med den.
En smuk kærlighedshistorie, som formår at skildre psykisk sygdom uden at virke påtaget eller anmasende. Men frem for alt en smuk kærlighedshistorie. 
Jeg læste den på lidt unde...
Marlene
16/06-2016 - 15:20
En god omgang kleenex litteratur
Sick lit hedder genren, der har optaget mange unge siden En flænge i himlen og der har været en stor debat igang om lige netop denne genre.
For er de unge klar til den her slags bøger der handler om selvmordstanker, dødelige sygdomme, selvskader som cutting osv.
Er det blevet moderne at være li...

Skriv anmeldelse

Varen blev lagt i din kurv