Bullet journal

Bullet journal - sådan kommer du i gang

Video: BUZZFEED via Youtube

Leuchtturm - Notesbog - A5 - Prikket

Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt i webbutik
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online

Masking Tape til dekoration

Bullet Journal - hvad er det?

En Bullet Journal er dit personlige kreative værktøj til organisering og overblik. En slags DIY-kalender, hvor du kan nedfælde alle dine tanker, ideer, mål og planer. Du kan bruge din Bullet Journal som notesbog, scrapbog, dagbog, to-do-liste – det er helt op til dig! Det hedder en Bullet Journal, fordi du opbygger dine notater og tegninger som bulletpoints, altså punkter og punktopstilling i alverdens afskygninger, former og farver.

Skab overblik, og vær kreativ med din egen Bullet Journal, og hold styr på dine tanker, mål og aftaler. Det er kun dig selv og din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan netop din Bullet Journal skal se ud, og hvordan den skal bruges. Selve bogen er ikke så vigtig, det er systemet, der er interessant. Start med de grundlæggende elementer – som du finder i videoen herunder – og slip derefter kreativiteten løs. Opstil gerne mål for din hverdag, eller nedfæld alle dine gode ideer og tanker om alt mellem himmel og jord. Du laver selv reglerne for, hvordan du vil bruge din Bullet Journal, og der er rig mulighed for at være kreativ. En Bullet Journal er først og fremmest en måde at organisere din hverdag, tanker og ideer, men du vil snart opdage den afstressende effekt ved Bullet Journal-skrivning.

Vi har samlet alt, du skal bruge for at komme i gang med at lave din helt egen Bullet Journal. Du finder både et stort udvalg af notesbøger, som er særligt velegnede som Bullet Journal, og alle de bedste penne, tusser og redskaber.

Hvorfor lave en Bullet Journal?

• Organiseret overblik
• Saml alle dine tanker og ideer ét sted
• Hold styr på alt det, du gerne vil
• To-do lister

 

Hand lettering

Har du mod på at udvikle din håndskrift, udfordre dine kreative evner og komme i gang med din egen Bullet Journal? Så er Hand Lettering et rigtigt godt sted at starte. Hand Lettering har rod i de gamle teknikker fra før den digitale revolution, hvor skilte og reklamer blev skrevet i hånden.

Med Hand Lettering har du mulighed for at udvikle din håndskrift og gøre den endnu mere personlig. Vi har her samlet de bedste bøger, så du kan blive klogere på typografier, kalligrafier, fonte og skriftkunsten i det hele taget. Brug lidt tid og energi på at udvikle din håndskrift – det er noget, du kan bruge resten af livet.

Leuchtturm - Notesbog - A6 - Prikket

Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online

Pilot Frixion

 

Frygten for det blanke papir er fortid!

Pilot Frixion er kuglepennen, der kan viskes ud. Perfekt til f.eks. Bullet Journals, hvor det er en fordel at kunne slette i det, man har skrevet. 

Det specielle blæk i pennen reagerer på varmen, der opstår, når man gnubber på blækket med den hårde gummiende af pennen. 

Fås i mange flotte farver, så du kan vælge netop de farver, du bedst kan lide.