Aarhus

Aarhus

I hjertet af Aarhus finder du Arnold Buscks boghandel. Butikken er på 500 m2 i 3 niveauer, og har et udvalg der favner bredt. Her er noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Aarhus har skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved! Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen. 

Desuden har vi et sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger –
Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

For alle med interesse for børnebøger, kan vi guide dig igennem børnebogsjunglen, så du helt sikkert vil finde noget, der passer til dig. Vi forhandler også Bobles og afholder Tumletider.

Vi har mange små foredrag fra forfattere, musikere og andre kulturpersonligheder. Arrangementerne er gratis, uformelle og relativt korte. Arrangementsoversigten kan findes på vores Facebookside.

Lokalerne i Ryesgade 3 har tidligere huset Vangsgaards boghandel. Henning Clausen etablerede boghandlen tilbage i 1942, og havde drevet boghandel i 62 år, da han solgte og gik på pension. Det er altså en butik med en særdeles lang historie, som nu er en del af Arnold Busck. Det ligger godt i tråd med Arnold Buscks egen historie, som går helt tilbage til 1896, hvor den første butik i København blev etableret.

Vi glæder os til at se dig i butikken. Kig også forbi på facebook.com/ArnoldBusckAarhus og instagram.com/arnoldbusckaarhus.

Vis butik på kort
Adresse
Ryesgade 3
8000 Århus C
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 04 90
E-mail: Aarhus@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Første og sidste søndag i md.: 11.00 - 16.00

 

Events

Tøseaften med "Langt fra leverpostej"
Torsdag 22. august kl. 18:30-20:00
Aarhus
Læs mere
Tøseaften med "Langt fra leverpostej"
Torsdag 22. august kl. 18:30-20:00

Tag veninderne under armen og kom til tøseaften med forfatterne bag den humoristiske bog "Langt fra leverpostej" - om livet som singlekvinde i 30'erne i dagens Danmark.

Det er gratis, og der serveres selvfølgelig lyserøde bobler. 

Tilmelding sker via email til aarhus@arnoldbusck.dk

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg
Bogsignering med Puk Damsgård
Søndag 25. august kl. 15:00-16:00
Aarhus
Læs mere
Bogsignering med Puk Damsgård
Søndag 25. august kl. 15:00-16:00

Kom forbi, når Puk Damsgård gæster os til signering i anledning af filmpremieren på "Ser du månen, Daniel". I samarbejde med Daniel Rye, hans familie og andre med nært kendskab til historien fortæller DRs mellemøstkorrespondent, i bogen, for første gang om den danske fotografs kidnapning.

Type: Forfatterbesøg
Foredrag med Liselotte Thygesen: Bliv din egen stylist
Onsdag 28. august kl. 17:00-18:00
Aarhus
Læs mere
Foredrag med Liselotte Thygesen: Bliv din egen stylist
Onsdag 28. august kl. 17:00-18:00

Kom og vær med, når stylist og forfatter Liselotte Thygesen deler ud af sine råd om tøj og stil til kvinder i alle aldre og størrelser. Hør hende fortælle om værktøjerne i sin nye bog "Bliv din egen stylist". 

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg
Kom med i en læseklub
Torsdag 12. september kl. 18:30-20:00
Aarhus
Læs mere
Kom med i en læseklub
Torsdag 12. september kl. 18:30-20:00

Kom med til vores første læseklub, hvor vi læser nyere skønlitteratur og får en god bogsnak over en kop kaffe. 

Første gang læser vi enten Katrine Marie Guldagers "Et rigtigt liv" eller Erlend Loes "Dyrene i Afrika" - du kan være med til at bestemme. 

Det er gratis at være med, og der er tilmelding i butikken eller ved at skrive en mail på aarhus@arnoldbusck.dk.

Type: Læsegruppe

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv