Aarhus

Aarhus

I hjertet af Aarhus finder du Arnold Buscks boghandel. Butikken er på 500 m2 i 3 niveauer, og har et udvalg der favner bredt. Her er noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Aarhus har skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved! Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen. 

Desuden har vi et sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger –
Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

For alle med interesse for børnebøger, kan vi guide dig igennem børnebogsjunglen, så du helt sikkert vil finde noget, der passer til dig. Vi forhandler også Bobles og afholder Tumletider.

Vi har mange små foredrag fra forfattere, musikere og andre kulturpersonligheder. Arrangementerne er gratis, uformelle og relativt korte. Arrangementsoversigten kan findes på vores Facebookside.

Lokalerne i Ryesgade 3 har tidligere huset Vangsgaards boghandel. Henning Clausen etablerede boghandlen tilbage i 1942, og havde drevet boghandel i 62 år, da han solgte og gik på pension. Det er altså en butik med en særdeles lang historie, som nu er en del af Arnold Busck. Det ligger godt i tråd med Arnold Buscks egen historie, som går helt tilbage til 1896, hvor den første butik i København blev etableret.

Vi glæder os til at se dig i butikken. Kig også forbi på facebook.com/ArnoldBusckAarhus og instagram.com/arnoldbusckaarhus.

Vis butik på kort
Adresse
Ryesgade 3
8000 Århus C
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 04 90
E-mail: Aarhus@busck.dk
Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Første og sidste søndag i md.: 11.00 - 16.00

 

Events

Foredrag: Få ro på fremtiden
Torsdag 15. november kl. 16:30-17:30
Aarhus
Læs mere
Foredrag: Få ro på fremtiden
Torsdag 15. november kl. 16:30-17:30

For nogen er det snart eksamenstid, og for andre ligger studievalget lige om hjørnet. Mød Camilla Skovgaard og hør eksempler på, hvordan man finder sin vej gennem det hele. 

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg
Mød blogger Emilie Jacobsen
Lørdag 17. november kl. 13:00-14:00
Aarhus
Læs mere
Mød blogger Emilie Jacobsen
Lørdag 17. november kl. 13:00-14:00

Natbjørnen Tjuggas kærlige børneunivers og søvnmeditationer har indtaget børneværelser og bestsellerlister landet over. Mød Emilie Melgaard Jacobsen, moderen til Natbjørnen Tjugga, og få din Tjugga-bog signeret. 

Type: Børn,Forfatterbesøg
Bogsignering med skaberne af Troldeliv
Søndag 25. november kl. 13:00-14:00
Aarhus
Læs mere
Bogsignering med skaberne af Troldeliv
Søndag 25. november kl. 13:00-14:00

Kom og mød Sissel Bøe og Peter Madsen, der sammen har skabt Troldeliv-universet. Sissel Bøe skriver et troldeord og Peter Madsen tegner en originaltegning i din  Troldeliv-bog.

Type: Børn,Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv