Aarhus

Aarhus

I hjertet af Aarhus finder du Arnold Buscks boghandel. Butikken er på 500 m2 i 3 niveauer, og har et udvalg der favner bredt. Her er noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Aarhus har skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved! Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen. 

Desuden har vi et sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger –
Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

For alle med interesse for børnebøger, kan vi guide dig igennem børnebogsjunglen, så du helt sikkert vil finde noget, der passer til dig. Vi forhandler også Bobles og afholder Tumletider.

Vi har mange små foredrag fra forfattere, musikere og andre kulturpersonligheder. Arrangementerne er gratis, uformelle og relativt korte. Arrangementsoversigten kan findes på vores Facebookside.

Lokalerne i Ryesgade 3 har tidligere huset Vangsgaards boghandel. Henning Clausen etablerede boghandlen tilbage i 1942, og havde drevet boghandel i 62 år, da han solgte og gik på pension. Det er altså en butik med en særdeles lang historie, som nu er en del af Arnold Busck. Det ligger godt i tråd med Arnold Buscks egen historie, som går helt tilbage til 1896, hvor den første butik i København blev etableret.

Vi glæder os til at se dig i butikken. Kig også forbi på facebook.com/ArnoldBusckAarhus og instagram.com/arnoldbusckaarhus.

Vis butik på kort
Adresse
Ryesgade 3
8000 Århus C
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 04 90
E-mail: Aarhus@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Første og sidste søndag i md.: 11.00 - 16.00

 

Events

lav din egen snemandsslim
Søndag 26. januar kl. 13:30-15:00
Aarhus
Læs mere
lav din egen snemandsslim
Søndag 26. januar kl. 13:30-15:00

Sneen lader vente på sig, men heldigvis kan du lave din helt egen snemandsslim. Bland majsstivelse, håndsæbe og olie og pynt et glas, så din helt egen slimede snemand bliver flot og nem at tage med hjem. Gratis og børn skal tage en voksen med.

Type: Børn
læseklub: sveas søn
Tirsdag 18. februar kl. 18:30-20:00
Aarhus
Læs mere
læseklub: sveas søn
Tirsdag 18. februar kl. 18:30-20:00

Næste gang læser vi Lena Anderssons Sveas Søn, der er en familiehistorie om tre generationer med humor, kærlighed og et skarpt portræt af velfærdssamfundets udvikling.
Det er gratis at være med, men der er tilmelding i butikken eller ved at skrive en mail på aarhus@arnoldbusck.dk

Type: Læsegruppe

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv