Hellerup

Hellerup

Arnold Busck Hellerup ligger centralt på Strandvejen. Vi er en velassorteret, moderne og spændende boghandel, der byder på gode bøger i alle genrer. Hos os finder du altid de bedste krimier, fremragende romaner, aktuelle biografier, fagbøger og kogebøger til enhver smag. Vi har naturligvis også et stort udvalg af de store klassikere og tidens bestsellere. Søger du en bog, vi ikke har på hylderne, bestiller vi den gerne hjem til dig.

I vores hyggelige og velassorterede børneafdeling er der masser af fremragende bøger til både de helt små og de større børn. Her har vi også et flot udvalg af tegne- og malerartikler til både børn og kreative sjæle. Vi har naturligvis også tænkt på hjemmekontoret, og bagerst i butikken finder du vores afdeling med papirvarer, kalendere, notesbøger og skriveartikler.

Til de spilglade har vi et stort udvalg af bræt- og kortspil. Vores højt kvalificerede og engagerede medarbejdere står altid klar med råd og vejledning, og vi sætter en ære i at yde byens bedste service.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos Arnold Busck på Strandvejen i Hellerup!

 

Vis butik på kort
Adresse
Strandvejen 96
2900 Hellerup
Kontaktoplysninger
Telefon: 39 40 66 48
E-mail: hellerup@arnoldbusck.dk
Åbningstider

ÅBNINGSTIDER UNDER CORONA:

Mandag - Fredag 10:00-17:00

Lørda og søndag lukket

 

Mandag - Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00

 


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK