Helsingør

Helsingør

BUTIKKEN ÅBNER IGEN ONSDAG D. 15. APRIL


Arnold Busck på gågaden i Helsingør er altid et besøg værd. Vi har et stort udvalg af både danske og engelske bøger, og skulle du mod forventning ikke finde det, du søger, bestiller vi det gerne hjem til dig.

I efteråret 2018 åbnede vi en stor legetøjsafdeling, hvor du finder lejetøj til børn og barnlige sjæle i alle aldre. Udvalget af legetøj hos Arnold Busck i Helsingør byder blandt andet på LEGO, BRIO, Barbie, Nerf og meget mere.

Desuden finder du et stort udvalg af brætspil, samlekort, lykønskningskort og alt til hjemmekontoret.

Arnold Busck er Helsingørs ældste boghandel. Oprindeligt blev boghandlen startet i 1841 af I.I. Wagner, som førte et bredt udvalg af bøger, musik, galanterivarer og papir. At boghandlen også dengang spillede en vigtig rolle som kulturens forpost forstår man, når man får at vide, at det dengang tog syv timer at nå Hovedstaden med postvogn. Butikken lå oprindelig i Stengade 48, men er siden da flyttet 3 gange for at ende på Stengade 23. Det nuværende lokale er stort og der er god adgang for barnevogne og kørestole.

Et besøg hos os er altid en oplevelse, så kom ind og kig dig omkring.
Vi glæder os til at se dig og din familie

Arnold Busck i Helsingør er pr. 1. juli 2019 blevet en del af Visit Nordsjælland som Turistinspiration, hvorfor vi nu bærer det røde i. Hos Arnold Busck kan du derfor nu hente bykort over Helsingør, Nordsjællandskort samt feriemagasinet Kongernes Nordsjælland. Medarbejderne kan yde førstehjælp og vise vejen til byens vigtigste seværdigheder, caféer og spisesteder og overnatning.

Vis butik på kort
Adresse
Stengade 23
3000 Helsingør
Kontaktoplysninger
Telefon: 49 21 01 28
E-mail: helsingorcity@arnoldbusck.dk
Åbningstider

ÅBNINGSTIDER UNDER CORONA FRA ONSDAG D. 15. APRIL:

Mandag - Fredag 10:00-17:00

Lørda og søndag lukket

 

Mandag - Fredag 09:30 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00
1. søndag i måneden 11:00 - 15:00

 


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK