Herning

Herning

I hjertet af Herning gågade finder du Arnold Busck boghandel.

Her finder du skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling

Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!

For alle med interesse for børnebøger, kan vi guide dig igennem børnebogsjunglen, så du helt sikkert vil finde noget, der passer til dig. Vi forhandler også Bobles og afholder Tumletider.

Vi har mange små foredrag fra forfattere, musikere og andre kulturpersonligheder. Arrangementerne er gratis, uformelle og relativt korte. Arrangementsoversigten kan findes på vores Facebookside: https://www.facebook.com/ArnoldBusckHerning/

Der findes i butikken også mange forskellige spil, om det er de hyggelige familiespil eller de mere krævende strategiske spil, så står vi altid klar med vejledning så du kommer hjem med lige det spil der passer til dig.

Vi har mange af de produkter der er brug for, for at et kontor fungere, så kom forbi og få fyldt op med mapper, papir, clips, tape, dymotape, kalendere, notesbøger, kuglepenne, viskelæder – ja, listen kunne også blive ved her!

Vi glæder os til at se dig i butikken. 

Vis butik på kort
Adresse
Bredgade 35
7400 Herning
Kontaktoplysninger
Telefon: 97 12 07 47
E-mail: herning@busck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00

Open By Night fredag d. 1. juni fra 10:00-22:00

 

 

Events

Magic Hygge event
Søndag 27. maj kl. 10:00-17:00
Herning
Læs mere
Magic Hygge event
Søndag 27. maj kl. 10:00-17:00

Så er tiden kommet for at vi gør alvor af magic i Arnold Busck Herning.

Denne dag bliver en hyggelig dag, med forfriskninger og god stemning.

Det er fortrinsvis commander, men alle typer af spil er velkomne.

Dette er også dagen hvor vi laver tælling og laver den første tilbagemelding til wizards for at de kan se at der er liv i miljøet i Herning, så vi i fremtiden kan komme op af stigen i deres program.
Alle der deltager vil blive bedt om at melde ind til wizard ved hjælpe af en personlig kode (DCI-nummer), så de kan se hvem der har været her.

Det er også på denne dag vi fremlægger Magic kalender for events i Arnold Busck for resten af året.... og det bliver spændende :)

Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding til eventet sker via vores facebookside: https://www.facebook.com/events/146934496156744/

Type: Magic

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv