Herning

Herning

I hjertet af Herning gågade finder du Arnold Busck boghandel.

Her finder du skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling

Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!

For alle med interesse for børnebøger, kan vi guide dig igennem børnebogsjunglen, så du helt sikkert vil finde noget, der passer til dig. Vi forhandler også Bobles og afholder Tumletider.

Vi har mange små foredrag fra forfattere, musikere og andre kulturpersonligheder. Arrangementerne er gratis, uformelle og relativt korte. Arrangementsoversigten kan findes på vores Facebookside: https://www.facebook.com/ArnoldBusckHerning/

Der findes i butikken også mange forskellige spil, om det er de hyggelige familiespil eller de mere krævende strategiske spil, så står vi altid klar med vejledning så du kommer hjem med lige det spil der passer til dig.

Vi har mange af de produkter der er brug for, for at et kontor fungere, så kom forbi og få fyldt op med mapper, papir, clips, tape, dymotape, kalendere, notesbøger, kuglepenne, viskelæder – ja, listen kunne også blive ved her!

Vi glæder os til at se dig i butikken. 

Vis butik på kort
Adresse
Bredgade 35
7400 Herning
Kontaktoplysninger
Telefon: 97 12 07 47
E-mail: herning@busck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:30
Fredag 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 15:00

 

 

 

Events

Guilds of Ravnica Pre-release
Lørdag 29. september kl. 16:00-22:00
Herning
Læs mere
Guilds of Ravnica Pre-release
Lørdag 29. september kl. 16:00-22:00

Så har vi vores første prerelease i Arnold Busck Herning.

Det kommer til at foregå lørdag d. 29 september fra 16 til ca 22.

Der er kun 20 pladser, så husk at tilmelde jer! Tilmelding foregår via vores facebookevent: https://www.facebook.com/events/332142034194894/?active_tab=about

Det koster 230 kr at deltage.

For de penge får man en lækker prerelease pack , der skal bruges til at bygge sit deck med. Samtidigt går de til at der bliver smidt ekstra boosters i præmiepuljen.

Formatet er sealed, hvilket vil sige at man skal bygge et deck på 40 kort. Hertil må man bruge alle de kort der er i ens pre-release pack samt alle de basiclande man måtte have lyst til.

Skal vi gøre dette til et brag af en første prerelease weekend i Herning i nogen tid :)

Type: Magic

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv