Hjørring

Hjørring

Arnold Busck i METROPOL Shoppingcenter er en moderne boghandel med respekt for det klassiske.
Vi bestræber os på altid, at have et stort og inspirerende udvalg af både danske og engelske bøger. Finder du, mod forventning ikke hvad du søger, bestiller vi gerne hjem.

Vi har altid de nyeste brætspil og puslespil til børn og voksne til konkurrencedygtige priser.

Kom ind og se vores store legetøjsafdeling, hvor vi har legetøj til drenge og piger i alle aldre.

Vores kompetente personale står klar til at hjælpe med, at finde gaven til alle lejligheder. Er du i tvivl om gaven, foreslår vi en af vores mange oplevelsespakker fra Bellevue og Smartbox eller et Arnold Busck gavekort, der kan benyttes i samtlige Arnold Busck butikker landet over. Arnold Busck - METROPOL er en dynamisk boghandel, hvor der altid er et nyt arrangement på vej – hvad enten det er en bogsignering, et foredrag eller anden form for event. Følg vores færden og få besked om opkommende events på facebook – Arnold Busck Hjørring.

Vi har også:

• Musik i form af både cd’er og Lp’er.                                                       

• Skoletasker og alt til penalhuset - samt hjemmekontoret.

• Panduro hobbyartikler.

• Tegne og kunstartikler i høj kvalitet.

• Invitationer m.m. flag og anden pynt til festlige lejligheder.

• Bobles, LEGO og andre sjove gaver til børnefødselsdagen.

• Samlekort - Magic, Pokémon og fodboldkort. Mapper og kortlommer.

• Plakater og andre trendvarer.

• Smartphone covers og tilbehør.

• Souvenirs.

Vi glæder os til at se dig og din familie hos Arnold Busck i METROPOL Shoppingcenter.
 

Vis butik på kort
Adresse
Metropol, Østergade 30, 22
9800 Hjørring
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 04 70
E-mail: hjorring@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Første Søndag i md. 10:00 - 16:00

 

Events

Interview og bogsignering med Camilla Läckberg
Fredag 05. april kl. 16:00-18:00
Hjørring
Læs mere
Interview og bogsignering med Camilla Läckberg
Fredag 05. april kl. 16:00-18:00

Den kendte svenske krimiforfatter Camilla Läckberg kommer på eksklusivt besøg hos Arnold Busck i Hjørring på udgivelsesdagen for hendes nye krimi "Det gyldne bur". Camilla Läckberg fortæller gennem interview om sit forfatterskab fra kl. 16:00 - 16:40. Interviewet udføres af Katrine Engberg og forgår på Bryghuset Vendia, hvor dørene åbnes kl. 15:30. 

Billetter til arrangementet kan købes hos Arnold Busck i Metropol til 50,- pr. stk. Billetprisen refunderes ved køb af bogen "Det gyldne bur" samme dag. Billetten giver også adgang til VIP kø, når Camilla Läckberg efterfølgende signerer bøger fra kl. 17:00 - 18:00 på centertorvet i Metropol ShoppingCenter

Om bogen:
Faye har tilsyneladende alting: en betænksom, succesrig ægtemand og en skøn datter installeret i en stor lejlighed i Stockholm. Men bag facaden er virkeligheden en anden.

Jack, Fays mand, bliver mere og mere manipulerende og distanceret i forholdet og hans tiltagende psykiske terror og stilheden i lejligheden imellem dem, får Faye til at tvivle mere og mere på sig selv og gør det sværere at bekæmpe det dårlige selvværd, hun altid har lidt under. Måske hænger det sammen med det, der skete engang for længe siden i Fjällbacka, som hun hver dag forsøger at glemme. Præcis som hun er ved at glemme, hvem hun egentlig er. Som datter, mor og kvinde.

Da hun finder Jack i sengen med en kollega og skilsmissen er uundgåelig, beslutter hun at ændre sit liv. Og da hendes datter pludselig forsvinder, skal Faye for alvor tage magten over sit eget liv.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv