Hjørring

Hjørring

Arnold Busck i METROPOL Shoppingcenter er en moderne boghandel med respekt for det klassiske.
Vi bestræber os på altid, at have et stort og inspirerende udvalg af både danske og engelske bøger. Finder du, mod forventning ikke hvad du søger, bestiller vi gerne hjem.
Vi har altid de nyeste brætspil og puslespil til børn og voksne til konkurrencedygtige priser.

Kom ind og se vores store legetøjsafdeling, hvor vi har legetøj til drenge og piger i alle aldre.

Vores kompetente personale står klar til at hjælpe med, at finde gaven til alle lejligheder. Er du i tvivl om gaven, foreslår vi en af vores mange oplevelsespakker fra Smartbox eller Go Dream. Det kunne også være et Arnold Busck gavekort, der kan benyttes i samtlige Arnold Busck butikker landet over og på www.arnoldbusck.dk. Arnold Busck - METROPOL er en dynamisk boghandel, hvor der altid er et nyt arrangement på vej – hvad enten det er en bogsignering, et foredrag eller anden form for event. Følg vores færden og få besked om opkommende events på facebook – Arnold Busck Hjørring.


Vi har også:

• Musik i form af både cd’er og Lp’er.                                                      
• Skoletasker og alt til penalhuset - samt hjemmekontoret.
• Tegne og kunstartikler i høj kvalitet.
• Invitationer m.m. flag og anden pynt til festlige lejligheder.
• Bobles og andre sjove gaver til børnefødselsdagen.
• Samlekort - Magic, Pokémon og fodboldkort. Hertil mapper og kortlommer.
• Plakater og andre trendvarer.
• Smartphone covers og tilbehør.
• Souvenirs.

Vi glæder os til at se dig og din familie hos Arnold Busck i METROPOL Shoppingcenter.

Vis butik på kort
Adresse
Metropol, Østergade 30, 22
9800 Hjørring
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 04 70
E-mail: hjorring@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Første Søndag i md. 10:00 - 16:00

Åbent i uge 30 frem til kl. 20:00

Events

Miniforedrag og signering med Hans Gregersen
Onsdag 25. september kl. 19:00-20:30
Hjørring
Læs mere
Miniforedrag og signering med Hans Gregersen
Onsdag 25. september kl. 19:00-20:30

Oplev Hans Gregersen fortælle ud fra sin nyligt udgivne bog "Verden er ny - Historier fra de brølende 20'ere" gennem et udpluk af begivenheder og tidens mest centrale personligheder. Foredraget rundes af med en bogsignering. Gratis billetter til arrangementet kan afhentes hos Arnold Busck i Metropol ShoppingCenter, så længe der er ledige pladser.

Om bogen:
Året er 1920. Første Verdenskrigs rædsler er fortid, og forude venter et årti med livsglæde og optimisme. Der danses charleston, lyttes til jazz, og der er tryk på nattelivet. Selv om den amerikanske regering har indført et spiritusforbud, får man langt fra has på drikkeriet, for gangsterbosser som Al Capone sørger for de nødvendige leverancer. Samtidig er der for alvor gang i bilproduktionen, radioen bliver allemandseje, og der er kø foran biograferne for at opleve stjerner som Charlie Chaplin, Rudolph Valentino, Buster Keaton og Greta Garbo.

Det er årtiet, hvor Hemingway kommer til Paris med en drøm om at blive forfatter, og Karen Blixen kæmper for at sikre økonomien på sin afrikanske farm. En østrigsk immigrant træder frem på den politiske scene i Tyskland, og i Italien får Mussolini og hans tilhængere magten. Asta Nielsen bliver tysk films store navn, og inden for billedkunsten kan man møde både Picasso og Dalí. I Sovjetunionen styrer despoterne Lenin og Stalin, mens den amerikanske præsident Wilson må have hjælp af sin hustru for at klare arbejdet. I Danmark får Christian 10. en skurkerolle, og Stauning begynder sin lange statsministertid.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv