København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@busck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Events

Side om side med Hans Petter Hougen og Bent Isager-Nielsen
Onsdag 31. oktober kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Side om side med Hans Petter Hougen og Bent Isager-Nielsen
Onsdag 31. oktober kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en aften i selskab med retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. De to er sammen med journalist og forfatter Stine Bolther aktuel med bogen "De 7 dødssynder".

Om bogen:
De syv dødssynder er udgangspunktet for en række samtaler mellem retsmedicineren og efterforskeren. Hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab kan nemlig være med til at forklare, hvorfor nogle mennesker begår de værste forbrydelser.
Bogen rummer samtaler om ondskab, moral, liv og død, og er samtidig et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
SIDE OM SIDE med Carsten Jensen
Tirsdag 06. november kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE med Carsten Jensen
Tirsdag 06. november kl. 17:00-18:00

Mød forfatter og debattør Carsten Jensen til denne aftens SIDE OM SIDE. Carsten Jensen er aktuel med de to nye bøger i sin debatserie: "Kældermennesker" og "Mod stjernerne".

Mere info følger.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
Side om side med Alberte Winding
Onsdag 14. november kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Side om side med Alberte Winding
Onsdag 14. november kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en aften i selskab med Alberte Winding, der er aktuel med erindringsbogen "Kastevind".

"Kastevind - erindringsglimt fra en barndom" er Alberte Windings meget personlige og poetiske erindringsbog, hvor hun dykker ned i sin barndom. Hun fortæller om at navigere mellem voksne, der er optaget af deres eget. Om sårbare venskaber, om drenge og det første kys. Om at miste sin mor og være alene med sin sorg. Og om at lade efter sig selv i ret meget rod.

Bogen er en usleben skildring fra barnets verden og af at stå på tærsklen til ungdommen med en længsel efter at høre til.

Fra bogen:
"Mor finder en lille, hyggelig lejlighed i Pilestræde. Der er alkove med fritstående bjælker. Der er et værelse til os hver, en ny udsigt, næsten ingen biler og en kærlig familie ovenpå. Mor syr pelshatte og lader mig sidde og tømme æsker med knappenåle, så jeg kan samle dem alle med en magnet, mens følesen i maven falder til ro. Over al den kontrol med læse dele"

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv