København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

Fredag 23/11: 10.00-22.00
Lørdag 24/11: 10.00-18.00
Søndag 25/11: 10.00-18.00

Åbningstider i december:
1-23. december: 10.00-20.00 (alle dage)
27-28. december: 10.00-19.00
29-30. december: 10.00-17.00
31. december: 10.00-14.00

Events

Bogsignering med skaberne af Troldeliv
Søndag 18. november kl. 13:00-14:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Bogsignering med skaberne af Troldeliv
Søndag 18. november kl. 13:00-14:00

Kom og mød Sissel Bøe og Peter Madsen, der sammen har skabt Troldeliv-universet. Sissel Bøe skriver et troldeord og Peter Madsen tegner en originaltegning i din  Troldeliv-bog.

Type: Børn,Forfatterbesøg
SIDE OM SIDE med Annisette Koppel
Onsdag 21. november kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE med Annisette Koppel
Onsdag 21. november kl. 17:00-18:00

Vi glæder os til at byde velkommen til en aften i selskab med Annisette Koppel, der er aktuel med bogen "Ild og frihed - 50 år med Savage Rose".

Om bogen:
The Savage Rose er uden sidestykke i dansk musikhistorie. Gennem et halvt århundrede er gruppen med Annisette i front gået deres helt egne veje og har ikke bare forholdt sig til tidernes skiften, men også til verden. Kompromisløst søgende har gruppen skabt uforglemmelig musik og samtidig udfordret folkeligheden.

For første gang præsenteres her den fulde historie om det legendariske band. 50 års dansk kultur- og musikhistorie fortalt af Annisette selv.

I "Ild og frihed - 50 år med Savage Rose" følger vi det enestående orkesters særlige rejse gennem fem årtier og de personer og begivenheder, der har været med til at farve musikken med de to nøglepersoner Thomas og Annisette Koppel i centrum.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
SIDE OM SIDE med Susse Wold
Tirsdag 27. november kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE med Susse Wold
Tirsdag 27. november kl. 17:00-18:00

Mød skuespiller Susse Wold, der er aktuel med erindringsbogen "Bevægelse". Glæd til til en aften i godt selskab med en af dansk teaters største skuespillere.

Om bogen:
Susse Wold fortæller om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller hun om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark. Vi er med hende på udfordrende selvudviklingskursus i regnskoven. På safari i Kenya, hvor hun sidder fast i mudder omgivet af løver. Alene i ørkenen med en mand, der har klap for øjet og pistol i bæltet. Til begravelse ude på Stillehavet, hvor delfiner og hajer medvirker.

Vi følger hende i arbejdet med filmen Jagten, som ender med en bizar oplevelse i Cannes, da filmen næsten bliver væk i en regnstorm. Hun fortæller om at bringe sin internationale forestilling om H.C. Andersen ud til publikum i både Herning og Hokkaido. Vi oplever hende i Japan, hvor hun læser eventyr højt for landets kronprins og besøger et hemmeligt tempel i bjergene. Hun fortæller også om de svære ting, som da hun for få år siden troede, at hun havde en alvorlig hjertesygdom.

Læseren bliver taget med på den indre rejse, som hun bliver tvunget ud på, da en nær ven drukner sig i Stillehavet. Med samme humor og lethed som i sin første bog deler hun sin livsfilosofi og sine tanker om det at blive gammel. Vi er også med, da hun en morgen på Hawaii får besked om, at en nordkoreansk atombombe er på vej for at udslette øerne.

Til sidst stiller Susse Wold sig selv alle de nærgående spørgsmål, som hun forestiller sig, at mange har villet kende svarene på. Bevægelse handler om, hvor vigtigt der er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til. Susse Wold er uddannet fra Teaterskolen og har siden været en af det Kongelige Teaters førende skuespillerinder.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
Mød Grevinde Alexandra
Lørdag 08. december kl. 13:45-14:45
København Købmagergade 49
Læs mere
Mød Grevinde Alexandra
Lørdag 08. december kl. 13:45-14:45

Kom og mød grevinde Alexandra, som signerer sin nye bog "Mit lykkelige land". 

Type: Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv