København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Busck i Købmagergade byder på hele tre etager fyldt med bøger og inspiration til både store og små. Arnold Busck har siden 1896 været en del af det københavnske bybillede, og butikken har siden 1900 haft til huse på adressen Købmagergade 49 – lige overfor Rundetårn og ved siden af Christian IV’s gamle kollegium, Regensen.

Hos Arnold Busck i Købmagergade finder du et stort og bredt udvalg af skønlitteratur – både på dansk og engelsk. I stueetagen finder du alt lige fra tidens største bestsellere, over de bedste klassikere til den smalle digtsamling eller den eksperimenterende novellesamling.

På 1. sal byder vi velkommen til en verden af faglitteratur, og du mødes her af et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger indenfor kunst og design, mode og foto, politik og erhverv, mad og vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen er lang! Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

I underetagen finder du et stort sortiment af blandt andet Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine – samt masser af kvalitetsprodukter til kontoret, underholdende brætspil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.
Få desuden hjælp til at navigere rundt i junglen af børnebøger, hvor vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig i underetagen.

Arnold Busck i Købmagergade er fra 1. juli 2019 blevet en autoriseret decentral turistinformation og en del af Dansk Turismefremme, hvorfor vi nu bærer Det Grønne I.

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Events

forfatterbesøg: Bertel Haarder
Torsdag 30. januar kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
forfatterbesøg: Bertel Haarder
Torsdag 30. januar kl. 17:00-18:00

Kom og mød Bertel Haarder til fællessang og historier fra det politiske liv. 

Type: Forfatterbesøg
SIDE OM SIDE Adda Djørup & Lilian Munk Rösing
Onsdag 05. februar kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE Adda Djørup & Lilian Munk Rösing
Onsdag 05. februar kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en aften i litteraturens tegn, når forfatter Adda Djørup og litterat og kulturkritiker Lilian Munk Rösing mødes side om side til en snak om den rørende og obskøne Bulgakovs kat.

Om Bulgakovs kat:
Et birketræ. En forfatter, der prøver at holde op med at skrive. En ubestikkelig 5-årig pige. En tålmodig redaktør. En ingeniør, der farer vild i tiden. En ekshibitionistisk kæmpekat med meget store nosser. En ærkeengel af husmoderordenen. Vold, død, sex, kunst og kærlighed.
Bulgakovs kat er et sjofelt og sentimentalt forsvar for kunsten og menneskeheden. Ikke en sten, men en sort perle i skoen. Rørende og obskønt, fint og fortvivlende. Man ved ikke, om man skal grine, græde eller onanere.

Vi glæder os til at byde velkommen til publikum, Adda Djørup og Lilian Munk Rösing til en interessant diskussion om litteratur, kunsten og menneskeheden.

Følg med på Facebook. 

 

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
Valentins-banko
Torsdag 13. februar kl. 16:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Valentins-banko
Torsdag 13. februar kl. 16:00-18:00

Valentins-banko for alle, der har uheld i kærlighed. Vi er mange, der ikke har kærester eller ægtefæller, som forkæler os med gaver og blomster på valentinsdag. Kom til valentins-banko, hvor vi lover maksimal underholdning og boggaver til alle deltagere og lækre præmier til de heldige vindere.


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv