København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Events

Side om side med Puk Elgård
Onsdag 23. januar kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Side om side med Puk Elgård
Onsdag 23. januar kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en aften i godt selskab med Puk Elgård, der fortæller om sin nye bog, "Se mor, jeg danser".

"Se mor, jeg danser" er Puk Elgårds personlige fortælling om hendes ukuelige tro på, at man kan vælge sin egen vej på trods af en udfordrende barndom. Puk Elgård fortæller i bogen historien om at komme til verden som det, hun kalder et erstatningsbarn, om at kæmpe med angst og om den livsvigtige beslutning om at bryde tavsheden.

Puk Elgår fortæller denne aften om bogen og om den meget personlige rejse, som hun har været på for at nå dertil, hvor hun er i dag.

Arrangementet er naturligvis gratis.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
Side om side med Kim Leine og Henrik Saxgren
Tirsdag 29. januar kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Side om side med Kim Leine og Henrik Saxgren
Tirsdag 29. januar kl. 17:00-18:00

Forfatter Kim Leine og fotograf Henrik Saxgren har begge et nært forhold til Grønland og har begge oplevet et liv på kanten i landet langt mod nord. Kim Leine som sygeplejerske i Nuuk og Østgrønland og Henrik Saxgren som fotograf.

Kim Leine bruger Grønland som ramme for flere af hans prisbelønnede romaner, blandt andet de historiske romaner Profeterne i Evighedsfjorden og Rød mand/sort mand samt i debutromanen Kalak. Kim Leine er fortæller i verdensklasse, og han skildrer med realisme og indlevelse livet i Grønland på godt og ondt.

Henrik Saxgren er en af Danmarks fineste fotografer, og han har flere gange været i Grønland, hvor han gennem sine fotografier skildrer mennesket og mødet med den storslåede natur. Senest har Henrik Saxgren udgivet fotobøgerne "Ultima Thule", hvor han viser samspillet mellem naturen og de nordgrønlandske fangeres farefulde liv, og "Bag en mur af is – bygden, bugten og fjorden", der er et portræt af bygden Ilimanaq ved Isfjordens udmunding i Diskobugten.

Glæd dig til en hyggelig og spændende aften i selskab med Kim Leine og Henrik Saxgren.

Arrangementet er gratis.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv