København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Busck i Købmagergade byder på hele tre etager fyldt med bøger og inspiration til både store og små. Arnold Busck har siden 1896 været en del af det københavnske bybillede, og butikken har siden 1900 haft til huse på adressen Købmagergade 49 – lige overfor Rundetårn og ved siden af Christian IV’s gamle kollegium, Regensen.

Hos Arnold Busck i Købmagergade finder du et stort og bredt udvalg af skønlitteratur – både på dansk og engelsk. I stueetagen finder du alt lige fra tidens største bestsellere, over de bedste klassikere til den smalle digtsamling eller den eksperimenterende novellesamling.

På 1. sal byder vi velkommen til en verden af faglitteratur, og du mødes her af et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger indenfor kunst og design, mode og foto, politik og erhverv, mad og vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen er lang! Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

I underetagen finder du et stort sortiment af blandt andet Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine – samt masser af kvalitetsprodukter til kontoret, underholdende brætspil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.
Få desuden hjælp til at navigere rundt i junglen af børnebøger, hvor vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig i underetagen.

Arnold Busck i Købmagergade er fra 1. juli 2019 blevet en autoriseret decentral turistinformation og en del af Dansk Turismefremme, hvorfor vi nu bærer Det Grønne I.

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Events

Mad about Copenhagen
Lørdag 03. august kl. 13:00-14:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Mad about Copenhagen
Lørdag 03. august kl. 13:00-14:00

Kom og mød madnørderne bag "Mad about Copenhagen" - en coffee-table bog skrevet af de kreative mennesker bag virksomheden af samme navn. Bogen er rigt illustreret, og giver med garanti akut lyst til at spise sig gennem byen på ny. 

Type: Forfatterbesøg
Oplæsning og signering med Marlene Torm Gertsen
Lørdag 10. august kl. 12:30-14:00
København Købmagergade 49
Læs mere
Oplæsning og signering med Marlene Torm Gertsen
Lørdag 10. august kl. 12:30-14:00

Kom og mød Marlene Torm Gertsen, som netop har udgivet bogen "Hvad skal der stå på din gravsten?". En række kendte danskere har bidraget til bogen, bl.a. Finn Nørbygaard, Hella Joof, Anders Lund Madsen, Naser Khader m.fl. 

Type: Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv