København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@busck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Events

SIDE OM SIDE MED JULIA LAHME

Tid:
tir, 24/04/2018 - 18:00 to 19:00

Mød Julia Lahme, der denne aften fortæller om sin nye bog "Damen i midten", der handler om Magasin, danskerne, identitet og mode i 150 år.

Julia Lahme har i anledning af Magasins 150 års jubilæum skrevet bogen "Damen i midten", der giver os et indblik i en danmarkshistorie, der overrasker og fascinerer – set gennem stormagasinets vinduer.

Julia Lahme tager os denne aften med på en tur tilbage i tiden: fra dengang et job i Magasin var et af de få mulige for kvinder, til dengang den første ferieuge blev introduceret. Fra krinoliner til skulderpuder; fra haute couture så fin, at selveste Christian Dior var nødt til at kigge forbi Magasin, til nutidens stangtøj.

Glæd dig til en aften i godt selskab med Julia Lahme, mode og danmarkshistorie.

SIDE OM SIDE MED KIM LEINE

Tid:
tor, 03/05/2018 - 18:00 to 19:00

Mød Kim Leine, der denne aften interviewes af Signe Zacher Carlsen om sin nye bog "Rød mand/sort mand", der er opfølgeren til hans prisbelønnede "Profeterne i Evighedsfjorden".

I "Rød mand/sort mand" tager Kim Leine os igen med til Grønland, hvor mødet mellem det grønlandske folk og de danske kolonialister slår gnister. Præsten og missionæren Hans Egede kæmper for at kristne grønlænderne, men møder ingen opbakning fra de kummerlige danske kolonialister, der helst bare gerne vil overleve eller hjem til Danmark igen.

"Rød mand/sort mand" er en fantastisk fortælling om mødet mellem to meget forskellige kulturer, om vældige naturkræfter, død, druk, råddenskab og kampen for liv og frihed.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til en spændende aften i selskab med Kim Leine og publikum.

MIKAEL PERSBRANDT OG CARL-JOHAN VALLGREN SIGNERER

Tid:
tor, 31/05/2018 - 16:00 to 17:00

Skuespiller Mikael Persbrandt og forfatter Carl-Johan Vallgren kommer forbi butikken og signerer den nye biografi om Mikael Persbrandt, "Mikael Persbrandt - Som jeg husker det", der udkommer 24. maj. 


TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv