København Købmagergade 49

København Købmagergade 49

Kvalitetsbøger hos Arnold Busck i Købmagergade

Arnold Buscks store boghandel i Købmagergade er på hele 3 etager, og har været en central del af byens atmosfære¬fyldte Latinerkvarter siden begyndelsen af 1900-tallet. Med sin placering lige ved siden af Christian IV’s gamle kollegium Regensen er boghandlen velbesøgt af studerende. Og med et udvalg der favner bredt, er her noget for enhver med hang til gode bøger.

Arnold Busck i Købmagergade har en hel etage fyldt med skønlitteratur – på både dansk og engelsk. Her finder du alt lige fra tidens bestsellere til den lille smalle digtsamling
Derudover finder du et bredt sortiment af danske og engelske kvalitetsbøger inden for faglitteratur: kunst & design, mode & foto, politik & erhverv, mad & vin, sundhed, historie, rejser – ja, listen kunne blive ved!  Og naturligvis også et stort udvalg af de populære bøger fra Taschen.

Desuden har vi et stort sortiment af produkter fra Hemingways foretrukne mærke af notesbøger – Moleskine. Og naturligvis kan du også finde masser af andre kvalitetsprodukter inden for kontorartikler, spil og de seneste trendvarer inden for børneartikler.

Børnenes Boghandel, der ligger på den anden side af gaden, hører i dag også under Arnold Busck. Her vil alle med interesse for børnebøger kunne glæde sig over de kompetente ekspedienter, der gerne guider dig igennem børnebogsjunglen, så du kan være sikker på at finde noget, der falder i god jord hos de små læsere. Ingen andre boghandlere i byen har så stort et udvalg af gode børnebøger som her.

Man kan selvfølgelig kun gætte, men mon ikke Arnold, der i sin tid åbnede forretningen, ville være godt tilfreds, hvis han så, hvordan den har udviklet sig gennem tiden?
 

Vis butik på kort
Adresse
Købmagergade 49
1150 København K
Kontaktoplysninger
Telefon: 33 73 35 00
Fax: 33 73 35 35
E-mail: kobmagergade@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

 

Events

SIDE OM SIDE: Oplev naturen og styrk dit liv med naturterapi
Fredag 29. marts kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE: Oplev naturen og styrk dit liv med naturterapi
Fredag 29. marts kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en spændende og lærerig aften side om side med Lasse Thomas Edlev, der er aktuel med bogen Naturterapi, hvori han guider dig til at finde ro og styrke i naturen.

Lasse Thomas Edlev har det meste af sit liv arbejdet med naturvejledning, undervisning, pædagogik, formidling og naturterapi, og vi kan godt garantere, at denne aften bliver alt andet end kedelig. Lasse Thomas Edlev vil sammen med terapeut og formidler David B.R. Camacho fortæller mere om naturens betydning for og virkning på vores liv og sjæl.

De fleste ved, at en tur i skoven, langs vandet eller blot et smut i parken er godt for liv og sjæl, og måske mærker du ligefrem en forskel, når du har været en tur ude i vind og vejr og mærket naturens kræfter på egen krop. Naturterapi kan hjælpe dig til at bearbejde kriser, finde nyt fodfæste og rense hovedet for hverdagens mange tanker.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk aften, hvor vi sammen med Lasse Thomas Edlev og David B.R. Camacho inviterer naturen indenfor. Bliv klogere på, hvordan naturen kan hjælpe dig til at bearbejde stress, udbrændthed eller depression, og hør mere om, hvor lidt der egentligt skal til for at undgå stress i en travl hverdag.

Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. 

Følg arrangementet på Facebook

 

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
Mini-foredrag om sunde vaner
Lørdag 30. marts kl. 12:00-13:30
København Købmagergade 49
Læs mere
Mini-foredrag om sunde vaner
Lørdag 30. marts kl. 12:00-13:30

Kom og hør Kirsten Skaarup og Claus Dalby fortælle om deres nye bøger, og få signeret de klimakærlige bøgfer om sund plantemad.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg
SIDE OM SIDE: En aften med Ernest Hemingway
Onsdag 03. april kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE: En aften med Ernest Hemingway
Onsdag 03. april kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en spændende aften i selskab med en af verdenslitteraturens største forfattere, når forfatter og kritiker Bo Tao Michaëlis og journalist Jan Hedegaard mødes side om side til en samtale om Ernest Hemingway og hans litterære værk.

I anledning af, at forlaget Lindhardt og Ringhof har genudgivet Ernest Hemingways bøger på dansk, har vi inviteret Bo Tao Michaëlis og Jan Hedegaard forbi til en snak om mesteren, hans bøger og hans status som en af litteraturhistoriens helt store forfattere.

Ernest Hemingway (1899-1961) er et ikon og hans bøger læses verden over, og han blev tildelt nobelprisen i litteratur i 1954. Ernest Hemingway førte et forfatterliv, som stadig danner målestok for forestillingen om, hvordan skrækkelige bohemer opfører sig: Han drak sig sanseløs i Paris, deltog i den spanske borgerkrig, tog de elskerinder han havde brug for, og var gift adskillige gange. Hans liv var lige så storslået, dramatisk og sørgeligt, som de bedste af hans bøger.

Bo Tao Michaëlis er forfatter, kritiker og anmelder, og han står blandt andet bag biografien ”Hemingway – en mand og en myte” om netop Ernest Hemingway.

Jan Hedegaard er journalist, og han har blandt andet skrevet portrætter, features og kulturhistoriske artikler for Berlingske Tidende. Desuden var han i en årrække redaktør af det satiriske årshæfte Blæksprutten.

Vi glæder os til at byde sig velkommen til en aften i godt selskab med Ernest Hemingway, Bo Tao Michaëlis og Jan Hedegaard.

Arrangementet er naturligvis gratis.

Følg arrangementet på Facebook

 

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
SIDE OM SIDE: Oplev Tøndermarsken
Tirsdag 09. april kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE: Oplev Tøndermarsken
Tirsdag 09. april kl. 17:00-18:00

Glæd dig til en aften side om side med fotograf Henrik Saxgren og forfatter og kunsthistoriker Hans Edvard Nørregård-Nielsen, der med tekst og billeder tager os med til Tøndermarsken – et unikt stykke af Danmark længst ude mod Vesterhavet.

Tøndermarsken er et meget specielt område af Danmark, og fotografen Henrik Saxgren og kunsthistorikeren Hans Edvard Nørregård-Nielsen er gået sammen om at beskrive den i billeder og tekst i den smukke bog ”Tøndermarksen”.

Tøndermarsken ligger i den vestlige ende af Sønderjylland, længst ud mod Vesterhavet. Marsken ligger lavt, og der er kun få højdedrag, der løfter sig mere end 40 meter over havet. På grund af de hyppige oversvømmelser, som efterlod masser af næringsstoffer, er området meget frugtbart, og desuden hjemsted for et meget rigt og varieret dyre-, ikke mindst fugleliv.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding – men kom i god tid, hvis du vil være sikker på en siddeplads.

Følg med på Facebook.

 

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE
SIDE OM SIDE med Elsebeth Egholm
Tirsdag 16. april kl. 17:00-18:00
København Købmagergade 49
Læs mere
SIDE OM SIDE med Elsebeth Egholm
Tirsdag 16. april kl. 17:00-18:00

Elsebeth Egholm er en af Danmarks største krimiforfattere, og vi glæder os meget til at byde hende velkommen denne aften, hvor hun interviewes af journalist og forfatter Birgitte Bartholdy.

Elsebeth Egholm er bedst kendt for sine bøger om Dicte Svendsen, som foregår i og omkring Aarhus, hvor Elsebeth Egholm selv er født og opvokset. Nu er Elsebeth Egholm aktuel med anden bog i den nye krimiserie om Rina, som begyndte med ”Jeg finder dig altid”, der udkom i 2017.

”Frit fald” udkommer 29. marts:

Ansigtsblinde Rina fører et hemmeligt dobbeltliv. Om dagen er hun praktiserende læge i Aarhus, om natten forvandler hun sig til Private Eye, byens anonyme street artist, som klatrer høje bygninger. Men hendes sikkerhed i klatringen har lidt et knæk. Lige siden en ung klatrer blev sparket i døden fra sjette etage, har hun været grebet af en uvant nervøsitet og skyldfølelse. Hun begynder at begå fejl og opdager, at hun ikke er den eneste. En frygt har bredt sig i klatremiljøet, hvor det forlyder, at den dræbte var på sporet af Private Eyes virkelige identitet. Rina indser, at morderen må findes, før vedkommende – der måske selv er en formidabel klatrer – slår til igen. Opklaringen bringer hende sammen med efterforsker Helge Stanek, som arbejder på en sag om en løsrevet arm, der er skyllet op på Djursland. Sammen og hver for sig bliver de trukket ind i et spind af lånehajer, vold og udnyttelse af kvinder. Men hvem er ven og hvem er fjende, når man ikke kan genkende ansigter?

Følg arrangementet på Facebook

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,SIDE OM SIDE

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv