København N - Arnold Busck LAB

København N - Arnold Busck LAB

Nu har vi åbnet dørene for vores spritny lille, cool bogbutik i Guldbergsgade på Nørrebro.

Butikken vil fortrinsvis forhandle et skarpt udvalg af internationale design- og kunstrelaterede udgivelser, inspirerende coffee table books, lækre kontorartikler, old school vinyler samt enkelte håndplukkede pop-up-varer.

Bogbutikken er et fuldgyldigt medlem af Arnold Busck-kæden, blot med et smallere sortiment, som til gengæld er nøje tilpasset det lokale miljø og de kreative aktiviteter, der foregår netop her. Som besøgende vil du opleve en charmerende storbybutik med masser af stemning, og selvfølgelig nyde godt af et højt serviceniveau hos vores imødekommende og dygtige personale.

Vis butik på kort
Adresse
Guldbergsgade 29 D
2200 København N
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 05 00
E-mail: lab@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
1. søndag i md.: 11.00 - 16.00

 

Events

Reception og højtlæsning: Hvad himlen kan fortælle
Søndag 05. august kl. 13:00-15:00
København N - Arnold Busck LAB
Læs mere
Reception og højtlæsning: Hvad himlen kan fortælle
Søndag 05. august kl. 13:00-15:00

Kom og vær med til at fejre udgivelsen af "Hvad himlen kan fortælle os: Videnskabshistorier for børn". Anette Støvelbæk læser højt ca. klokken 13.30, og du kan møde forfatter og forlag. Vi sælger selvfølgelig bogen på dagen, og hvis du allerede har købt den, er du meget velkommen til at tage dit eksemplar med og få signeret.

I "Hvad himlen kan fortælle os: Videnskabens historie for børn" møder du videnskabsfolkene, deres opdagelser, deres maskiner og deres samtid. Tag på opdagelse i historien sammen med William og hans tante Gunvor.

Type: Børn,Forfatterbesøg,Reception

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv