København N - Arnold Busck LAB

København N - Arnold Busck LAB

Nu har vi åbnet dørene for vores spritny lille, cool bogbutik i Guldbergsgade på Nørrebro.

Butikken vil fortrinsvis forhandle et skarpt udvalg af internationale design- og kunstrelaterede udgivelser, inspirerende coffee table books, lækre kontorartikler, old school vinyler samt enkelte håndplukkede pop-up-varer.

Bogbutikken er et fuldgyldigt medlem af Arnold Busck-kæden, blot med et smallere sortiment, som til gengæld er nøje tilpasset det lokale miljø og de kreative aktiviteter, der foregår netop her. Som besøgende vil du opleve en charmerende storbybutik med masser af stemning, og selvfølgelig nyde godt af et højt serviceniveau hos vores imødekommende og dygtige personale.

Vis butik på kort
Adresse
Guldbergsgade 29 D
2200 København N
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 05 00
E-mail: lab@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
1. søndag i md.: 11.00 - 16.00

 

Events

Samtale om Carl og Marie - i kunst og kærlighed
Tirsdag 13. november kl. 17:00-20:00
København N - Arnold Busck LAB
Læs mere
Samtale om Carl og Marie - i kunst og kærlighed
Tirsdag 13. november kl. 17:00-20:00

Er der plads til to i et ægteskab?

Lotte Andersen og Amalie Kestler bringer os tættere på ægteskabet mellem komponist Carl Nielsen og hans hustru Anne Marie Carl-Nielsen i et foredrag, der tager udgangspunkt i hendes portrætbog Carl & Marie – i kunst og i kærlighed

Den 10. april 2018 udkom bogen, der skildrer det for samtiden moderne ægteskab mellem komponisten Carl Nielsen og billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen. Her bliver det klart, at der midt i den dobbelte skaberkraft fra to mennesker, der hver især efterlader sig værker af monumental og historisk betydning, udspiller sig en passioneret, men også slidsom kærlighedshistorie.

I dette foredrag taler Lotte Andersen og Amalie Kestler om arbejdet med bogen – om historien ’Carl & Marie’, datidens kulturelitære powercouple, om Anne-Marie Carl-Nielsen som en i dén grad moderne kvinde i trit med sig selv og sine ambitioner, og om oplevelsen af nok engang at blive bekræftet i, at når det kommer til kunst og kærlighed, så er 100 år slet ikke så længe endda.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg
Udgivelsesreception for Mammut
Torsdag 29. november kl. 17:00-20:00
København N - Arnold Busck LAB
Læs mere
Udgivelsesreception for Mammut
Torsdag 29. november kl. 17:00-20:00

Signe Birkum er gået fra udenrigsministeriet til forfatter. Du kan møde hende til udgivelsesreceptionen for romanen "Mammut". Kan man sige sit gode job op uden at have et andet på hånden? Eller har man bare at blive hængende, selv om man er bundulykkelig? "Mammut" gør op med omgivelsernes forventningspres. 

Type: Forfatterbesøg,Reception

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv