København N - Arnold Busck LAB

København N - Arnold Busck LAB

Nu har vi åbnet dørene for vores spritny lille, cool bogbutik i Guldbergsgade på Nørrebro.

Butikken vil fortrinsvis forhandle et skarpt udvalg af internationale design- og kunstrelaterede udgivelser, inspirerende coffee table books, lækre kontorartikler, old school vinyler samt enkelte håndplukkede pop-up-varer.

Bogbutikken er et fuldgyldigt medlem af Arnold Busck-kæden, blot med et smallere sortiment, som til gengæld er nøje tilpasset det lokale miljø og de kreative aktiviteter, der foregår netop her. Som besøgende vil du opleve en charmerende storbybutik med masser af stemning, og selvfølgelig nyde godt af et højt serviceniveau hos vores imødekommende og dygtige personale.

Vis butik på kort
Adresse
Guldbergsgade 29 D
2200 København N
Kontaktoplysninger
Telefon: 60 37 05 00
E-mail: lab@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
1. søndag i md.: 11.00 - 16.00

 

Events

Reception og mini-foredrag om "Kørekort til kærligheden"
Fredag 28. september kl. 17:00-20:00
København N - Arnold Busck LAB
Læs mere
Reception og mini-foredrag om "Kørekort til kærligheden"
Fredag 28. september kl. 17:00-20:00

Start weekenden i Arnold Busck LAB, hvor forfatteren, Nina Askov, holder oplæg om og reception for sin nye bog, "Kørekort til kærligheden - en teoribog".

I sit oplæg fortæller hun om tilblivelsen af bogen og giver et lille indblik i, hvordan social arv og urbiologi i samspil påvirker vores valg af partner. Hun udfordrer klicheerne om kærligheden og stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt forelskelse er det bedste parameter at vælge partner ud fra.
Efter oplægget vil der være mulighed for at drikke et glas vin og få signeret bogen.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg,Reception
Foredrag om Yayoi Kusamas værk og liv
Torsdag 11. oktober kl. 17:00-20:00
København N - Arnold Busck LAB
Læs mere
Foredrag om Yayoi Kusamas værk og liv
Torsdag 11. oktober kl. 17:00-20:00

I anledning af den nye dokumentarfilm KUSAMA: INFINITY inviterer vi til foredrag med Kusamaekspert og -entusiast Nina Marie Poulsen, der fortæller om Yayoi Kusamas enestående værk og liv med både ord og masser af billeder. Hun vil desuden introducere et par af Kusamas litterære værker. Digtene er både gode, saftige og sjove!

Yayoi Kusama (f. 1929) er i dag en verdenskendt ældre dame. Hendes store retrospektive udstillinger fylder kunstmuseerne både i Vesten og Asien og hendes rød-hvide polkaprikker spreder sig fra totalinstallationer og lærreder til modetekstiler og biler. Men Kusama er også langt mere end bare prikker. Hendes karriere strækker sig over svimlende 60 år og hun er både maler, skulptør, performancekunster – og digter.

Nina Marie Poulsen er Kusamaekspert og -entusiast. Hun er cand.mag. i visuel kultur og litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og har skrevet speciale om Yayoi Kusamas skulpturværker fra 1960’erne. Hun arbejder til daglig med kunstbøger i forlagsbranchen og er netop hjemvendt fra en måneds ophold i Japan.

Der vil være et glas vin til hånden og ånden. 

Type: Foredrag og debat

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv