København - Torvehallerne

København - Torvehallerne

Som besøgende hos Arnold Busck i Torvehallerne kan du forvente en charmerende lille butik med et smallere sortiment end resten af Arnold Busck-kædens butikker, men stadig med mulighed for at udnytte de mange fordele som Click & Collect og bytteservice.

Hos Arnold Busck i Torvehallerne har vi fokus på kogebøger i alverdens afskygninger, både fra det søde og det salte køkken - og alt derimellem. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Arnold Busck næste gang du er i Torvehallerne. 

Vis butik på kort
Adresse
Frederiksborggade 21
1360 København
Kontaktoplysninger
Telefon: 60370502
E-mail: torvehallerne@arnoldbusck.dk
Åbningstider
Mandag - torsdag 10.00 - 19.00
Fredag 10.00 - 20.00
Lørdag 10.00 - 18.00
Søndag 11.00 - 17.00

 

Events

Gin, tonic og tilbehør med Iben Diamant
Lørdag 22. september kl. 11:00-13:00
København - Torvehallerne
Læs mere
Gin, tonic og tilbehør med Iben Diamant
Lørdag 22. september kl. 11:00-13:00

Der er garanti for fantastiske smagsoplevelser, når gineksperten Iben Diamant besøger os og byder på læskende smagsprøver til din weekend. Iben giver dig de bedste tips til, hvordan du imponerer selv de mest kræsne gæster med en G&T udover det sædvanlige og der vil selvfølgelig være rig mulighed for at købe en signeret opskriftsbog med hjem.
I bogen guider Iben til alt fra den perfekte kombination af nøje udvalgte gin- og tonictyper, til spændende tilbehør og helt ned til valget af det helt rigtige glas. Udover opskrifter byder bogen også på en dybdegående ekspertindføring i alle aspekterne af den ikoniske drink lige fra ingredienser til produktion.
 

Type: Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv