Roskilde

Roskilde

MIDLERTIDIG LUKKET

Butikken er desværre midlertidig lukket pga. regeringens tiltag i forbindelse med COVID-19. 

Ros Torv er et center der er nemt at komme til hvad enten du er med offentlig transport eller i bil og med 1100 parkeringspladser er der altid plads til dig.

Butikken, der ligger lige ud til parkeringshuset, har i alt fire fuldtidsmedarbejdere der altid står klar til at hjælpe dig, hvad enten du spørger efter bøger eller papirvarer.

Vi har altid et bredt sortiment af danske bøger hjemme og vi er ikke bange for at prøve nye tiltag, når det gælder om at promovere anderledes.
Vores engelske afdeling har også vokset sig større og udvalget er stadigt varierende, så du altid kan finde en spændende bog, hvad enten det er til voksne, børn eller unge.

Vores papir- og kontorafdeling har alt hvad hjertet begærer, hvad enten du er studerende eller bare har brug for noget til hjemmekontoret. I tilgift kan du også altid finde brætspil, kalendere, de nyeste spotvarer og gaveartikler.

Vi glæder os til at se dig på Ro’s Torv.

Vis butik på kort
Adresse
Ro's Torv 218
4000 Roskilde
Kontaktoplysninger
Telefon: 46 34 12 46
E-mail: roskilde@arnoldbusck.dk
Åbningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:00 - 16:00

 

Events

aflyst: signering med erik hauervig
Onsdag 08. april kl. 15:30-17:30
Roskilde
Læs mere
aflyst: signering med erik hauervig
Onsdag 08. april kl. 15:30-17:30

Mød Erik Hauervig, som fortæller om sin nye bog Hvem er fjenden? Få signeret dit eksemplar, og hør om alle hans syv interessante spændingsbøger

Type: Forfatterbesøg

TILMELD NYHEDSBREVET FRA DIN LOKALE BUTIK

Varen blev lagt i din kurv