Butikschef til Arnold Busck A/S

Til vores flagship store på Købmagergade søger vi en erfaren og visionær butikschef, der kan stå i spidsen for drift og udvikling af byens ældste og største boghandel. Huset rummer 1200 m2 oplevelser på tre etager, og leverer alle ugens dage begavet og professionel service til et stort antal danske og internationale kunder.
Med særligt fokus på dine stærke kompetencer indenfor detailsalg kombineret med dine evner til at tænke strategisk og visionært, har du det overordnede ansvar for, at kædens flagship store udvikles og altid afspejler Arnold Buscks værdier og identitet.

Solid forretningsforståelse og stort drive er et must for at opnå succes i jobbet. Du går gerne forrest og navigerer sikkert i ledelse af opgaver, der kræver samarbejde på tværs af husets forskellige afdelinger – både de projekterede og de mere uforudsete. I dit daglige arbejde bakkes du op af kædens interne samarbejdspartnere, herunder to souschefer i butikken, visual merchandising og hovedkontoret.

Du brænder for det gode købmandsskab og har minimum fem års dokumenteret ledererfaring. Du holder dig skarpt orienteret om retail-trends, forstår hvad kunderne efterspørger og formår at implementere nye metoder i et klassisk univers med en lang og stolt historie. Du trives med et højt tempo og sikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen leverer købsoplevelser ud over det sædvanlige.

Med reference til regionschefen er det din opgave at såvel drifte butikken i det daglige som at udvikle butikken strategisk og langsigtet.

Primære opgaver:

• Ledelse af butik med ca. 35 medarbejdere, herunder to souschefer.
• Sikre udvikling af butikkens unikke profil og markante markedsposition.
• Planlægge og eksekvere relevante trafikskabende initiativer ift. butikkens store potentiale.
• Kvalitetssikring af Arnold Buscks høje serviceniveau.
• Budgetansvar og rapportering.

Du har en baggrund i detail, og det er vigtigt, at du:

• Er udadvendt, ambitiøs samt salgs- og resultatorienteret.
• Har en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne.
• Er en empatisk og imødekommende leder, der kommunikerer ubesværet på alle niveauer.
• Har indgående erfaring med udvikling og eksekvering af kundeevents.
• Har interesse og forståelse for Arnold Buscks koncept og kerneprodukter.
• Behersker IT samt taler og læser dansk og engelsk.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du kommer til at spille en fremtrædende rolle i Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere med en professionel og ambitiøs, men samtidig uformel og social atmosfære.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdssted: Købmagergade 49, 1150 København K

Løn efter kvalifikationer.

For yderligere oplysninger kontakt regionschef Simon Svendsen på telefon 2627 3029 eller ss@arnoldbusck.dk.
Send din ansøgning og CV til job@busck.dk, mærket "Butikschef" senest 9 februar 2018. Samtaler vil blive afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristen.

 

Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 i Pilestræde og flyttede få år efter til Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 29 Arnold Busck butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet, Arnold Busck Lab på Nørrebro samt web-butikken arnoldbusck.dk. Arnold Busck A/S havde en samlet omsætning på 346 mio. kr. i regnskabsåret 2016/2017, et nettoresultat 17 mio. kr., en egenkapital ultimo regnskabsåret på 44 mio. kr. samt et gennemsnitligt antal fuldtidsansatte i samme periode på 224 personer.

Varen blev lagt i din kurv