Drikkedunke og madkasser

Drikkeflasker fra Beckmann

Solide og brugervenlige drikkeflasker fra Beckmann med forskelligt motiv, der matcher skoletaske og penalhus. Drikkeflaskerne er robuste og har et enkelt og lækkert design. Drikkeflasken kan vaskes i vaskemaskine. Kan indeholde 0,4 liter. 

Urban drikkeflasker fra 24 Bottles

Urban Bottle er den ultimative drikkeflaske til dig med den sunde og aktive livsstil. 100% CO2 neutral. 24bottles planter et træ for hver solgt flaske. Urban drikkeflaskerne sparer miljøet for 80 gram CO2, hver gang du fylder en flaske. 24bottles støtter den digitale platform, WeCity, der fremmer miljøvenlighed og belønner dem, som tænker på miljøet ved at spare CO2. Drikkeflaskerne fås i flere forskellige farver og i to størrelser. 

 

URBAN TERMOFLASKE fra 24Bottles

Clima Termoflasken fra 24Bottles kan indeholde kuldioxidholdige drikke og holde det koldt i 24 timer eller varmt i 12 timer. Clima Bottle er derfor rigtig god til at tage med på farten. Samtidig er den super handy og let at have med i tasken. Fås i flere farver og størrelser. 

Madkasser fra Beckmann

Flotte madkasser fra Beckmann med forskellige motiver, der matcher skoletaske og penalhus. Madkassen lukker helt tæt, har en praktisk inddeling og en lille gaffel til frugt eller snacks i madpakken. Madkasserne måler 17cm x 13cm x 6cm og kan vaskes i opvaskemaskinen.