Drikkedunke og madkasser

Urban drikkeflasker fra 24 Bottles

Urban Bottle er den ultimative drikkeflaske til dig med den sunde og aktive livsstil. 100% CO2 neutral. 24bottles planter et træ for hver solgt flaske. Urban drikkeflaskerne sparer miljøet for 80 gram CO2, hver gang du fylder en flaske. 24bottles støtter den digitale platform, WeCity, der fremmer miljøvenlighed og belønner dem, som tænker på miljøet ved at spare CO2. Drikkeflaskerne fås i flere forskellige farver og i to størrelser. 

 

URBAN TERMOFLASKE fra 24Bottles

Urban termoflaske, der kan rumme 500 ml. Termoflasken fra 24Bottles kan indeholde kuldioxidholdige drikke og holde det koldt i 24 timer eller varmt i 12 timer. Clima Bottle er derfor rigtig god til at tage med på farten. Samtidig er den super handy og let at have med i din taske, da den kun vejer 260 Gram. Fås i flere farver. 

Drikkedunke fra Maped

Maped drikkedunke er supersmarte drikkedunke, der er lette at åbne og lukke - også med én hånd. Drikkedunkene fra Maped har en lukkemekanisme, der modvirker dryp og spild. Drikkedunkene kan åbnes helt i både top og bund, og de er defor nemme at rengøre helt. Fås i to farver og i to forskellige størrelser. 

Madkasser fra Maped

Madkasserne fra Maped perfekt til skoletasken eller picnikturen. Madkasserne fås i to størrelser og farver, og de har alle den smarte lukkemekanisme, der sikre, at låget ikke falder af, når madkassen ligger i tasken. 

Drikkedunke fra Contigo

Drikkedunkene fra Contigo har låg, der forsegler flasken automatisk mellem hver slurk og sikre dermed, at du undgår spild: Perfekt til skoletasken. 

Contigo drikkedunke til de mindste

Contigo drikkedunkene til børn har det særlige 100% dryp- og spildfri låg: Gizmo Zip. Med den lille hank og de bløde greb er det nemt for dit barn at bruge og bære drikkedunken. 

Varen blev lagt i din kurv