Kål

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

179,96 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

Ny opdateret udgave af den populære bestsellerbog KÅL – inkl. 10 helt nye opskrifter

Kål er en overset superfood. Det er en af de allersundeste grøntsager, der findes, og den bliver til­med dyrket lokalt. Den er også både langtidsholdbar og billig, og så smager kål fantastisk og bidrager med skønne farver og sprødhed.

Kål har været en grundsten i den nordiske kost siden vikingetiden og har været afgørende for vores forfædres sundhed. Forskning viser nemlig, at kålens unikke indhold af vitaminer og sundhedsfremmende stoffer er yderst effektivt i forhold til at beskytte mod livsstilssygdomme og forskellige former for kræft. Derfor er der god grund til at skrue op for kålen på tallerkenen.

Bogen indeholder Mette Mølbaks bedste opskrifter med kål, og i denne opdaterede version får du desuden 10 helt nye vegetariske retter. Bogen er en hyldest til kålens gastronomiske mang­foldig­heder og vil med garanti kunne få selv den værste skeptiker til at elske kål.

Om forfatter
Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Hun har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.

E-bogen er lavet i fixed format

    • Sideantal
      201
    • Udgivelsesår
    • Udgave
    • Oplag
    • Forlag
      Muusmann' Forlag
    • Originalsprog
    • Sprog
      dan
    • Indbinding
      Ebog
    • ISBN/EAN
      9788793867697 / 9788793867697
    • Filstørrelse
      182046 KB
    • Filtype
      epub
    • Digital Beskyttelse
      DigitalVandmaerkning

Om forfatteren

Mette Mølbak

Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som redaktør af Spis&Bo og har i en lang årrække været ansat som madredaktør på ALT for damerne. Har skrevet den anmelderroste kogebog ”Mad til 2 dage”, der også er udkommet i Tyskland (Die 2-Tage-Küche). Hun har en brændende...

Se forfatterprofil

Varen blev lagt i din kurv