Dyrisk kost og dødelighed

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

26,10 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

"Dyrisk kost og dødelighed" er 26. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. Hæftet oplyser om sammenhængen mellem indtagelse af animalske produkter og dødeligheden i henholdsvis Danmark og USA.

Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

    • Sideantal
      50
    • Udgivelsesår
    • Udgave
    • Oplag
    • Forlag
      Lindhardt og Ringhof
    • Originalsprog
    • Sprog
      dan
    • Indbinding
      Ebog
    • ISBN/EAN
      9788726013894 / 9788726013894
    • Filstørrelse
      13856 KB
    • Filtype
      epub
    • Digital Beskyttelse
      DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv