Dyrtids-kogebog

af

(Ebog)
Læs et uddrag

Pris

62,10 kr.

FORVENTET LEVERINGSTID: Øjeblikkeligt pr. e-mail

Beskrivelse

I begyndelsen af det 20. århundrede reformerede ernæringsforsker Mikkel Hindhede danskernes måde at spise på til fordel for både folkesundheden og den enkelte hustands økonomi. Han var fortaler for mindre kød, mere frugt og flere rødder, og hans "Dyrtids-kogebog" rummer opskrifter og menuforslag til både morgen, middag og aften i forskellige prisklasser.

Mikkel Hindhede (1862-1945) var en dansk læge og ernæringsforsker. Han var leder af Statens Laboratorium for Ernæringsundersøgelser i København 1910-32 og fødevarerådgiver for den danske regering under 1. verdenskrig. Hindhede påviste blandt andet, at mennesket har brug for langt mindre protein, end det man hidtil havde antaget, og fødevarerationeringen under både 1. og 2. verdenskrig blev tilrettelagt efter hans principper.

    • Sideantal
      216
    • Udgivelsesår
    • Udgave
    • Oplag
    • Forlag
      SAGA Egmont
    • Originalsprog
    • Sprog
      dan
    • Indbinding
      Ebog
    • ISBN/EAN
      9788726013726 / 9788726013726
    • Filstørrelse
      10046 KB
    • Filtype
      epub
    • Digital Beskyttelse
      DigitalVandmaerkning

Varen blev lagt i din kurv