Fidget spinner

Et legetøjshit for både børn og voksne er den skønne fidget spinner! Hos Arnold Busck har vi mange forskellige fidget spinners i flotte farver, herunder også avancerede modeller med lys eller glimmer. Mulighederne er med andre ord mange for at finde dig en flot fidget spinner eller for at udvide den samling af fidget spinners, som du måske allerede har derhjemme. Se vores mange forskellige modeller her på siden.

Selvom den populære fidget spinner af mange betragtes som legetøj, så er den faktisk først og fremmest udviklet med henblik på at hjælpe angstramte eller mennesker med ADHD og autisme med at koncentrere sig bedre og med at slippe den stress, der kan være i kroppen. Går du selv med en uro, og har du svært ved at sidde stille og at koncentrere dig i længere tid ad gangen, kan en fidget spinner måske også hjælpe dig. Du kan dog også nøjes med at bruge den, sådan som de fleste gør med den populære, lille spinner – som et sjovt stykke legetøj, der er let at have med sig på farten.

 

Spinner Chrome Edition

De flotte fidget spinners i chrom har en metallisk overflade og er af høj kvalitet, så de kan holde længe. De fås i flere prangende farver og har rigtig gode kuglelejer, så de er lette at spinne på fingeren. Se de forskellige modeller herunder.

 

Spinner med lys

Er du på udkig efter en af de mere avancerede fidget spinners, kan du eksempelvis vælge en fidget spinner med lys, så du også kan spinne løs i mørket. Lysdioderne i fidget spinneren tændes, når der trykkes på dem, og fidget spinneren laver et flot lysshow, når den drejes rundt. Se de forskellige modeller herunder.

 

Spinner Glitter edition

Kan du nærmest ikke få glimmer nok, så er en fidget spinner med masser af glam og glitter lige noget for dig. Vi har fidget spinners i mange forskellige farver, og du kan se hele udvalget af fidget spinners med glimmer nedenfor.

 

Fidget spinner: Spinzips

Med spinzipz tages fidget spinneren til nye niveauer. Kvaliteten er bedre end nogensinde før, og de forskellige spinzipz kan sågar kombineres på kryds og tværs og sættes sammen, som du har lyst til. De afgiver et flot lys, som du kan nyde, når du spinner dem. Se de forskellige modeller herunder.

 

Spinner Design Edition

Er de ensfarvede fidget spinners ikke vilde nok til dig? Så skil dig ud fra mængden med en fidget spinner med et smart mønster, som dem du finder i sortimentet herunder. Vi har mange forskellige modeller i anderledes farver og mønstre.

 

Spinner

Køb din nye fidget spinner hos Arnold Busck

Hos Arnold Busck har vi et bredt udvalg af forskellige fidget spinners i flotte farver og med forskellige, avancerede funktioner. Tag et kig på vores udvalg, og køb nye fidget spinners hjem til legen i skolegården. Du kan bestille så mange fidget spinners, som du har lyst til eller behov for, og du kan få dem leveret lige til døren eller til et afhentningssted nær dig inden for blot få dage. Læg din bestilling i dag, og gør dig klar til at spinne!

Varen blev lagt i din kurv