Foto: Ukendt

Allen Carr

Født 2. september 1933


Om forfatteren

Allen Carr er grundlæggeren til Easyway metoden, og har skrevet bestselleren "The Easyway to stop smoking" - på dansk: "Endelig ikkeryger" som er udkommet i over 11 mio eksemplarer verden over.


Allan Carr grundlagde Easyway metoden tilbage i 1983


Allen Carr var englænder og revisor. Han blev uddannet revisor i 1958 og var dygtig til hans erhverv. Men de op mod 100 cigaretter om dagen var ved at tage livet af ham og han havde efterhånden utallige mislykket forsøg på at holde op bag sig.


Endelig faldt tingene på plads for Allan Carr i 1983 hvor Easyway metoden faldt på plads inde i hans hoved. Allan Carr sagde sit job som revisor op for at bruge resten af sit liv på at hjælpe rygere med at både at holde op med at ryge – og blive glade ikkerygere.


Da Allan startede i London i 1983 fløj folk fra hele verden for at deltage på et kursus – idag er der Easyway klinikker i over 150 byer i 40 lande. Bogen Allan Carr skrev i 1983 "The Easyway to stop smoking" – "Endelig Ikkeryger" på dansk – hvor han beskriver hans rygestopmetode er blevet en bestseller over hele verden. Der er solgt omkring 11 millioner bøger, og bogen er blevet oversat til 35 sprog.


I bogen Endelig Ikkeryger gennemgår vi trin for trin hvorfor du ryger, hvordan du startede med at ryge og vigtigst af alt – hvordan din krop bliver narret til at tro at cigaretter giver dig noget som du tror du vil gå glip af hvis du holder op.


Når disse ting begynder at falde på plads kan du glæde dig til at ryge din sidste cigaret og blive en glad ikkeryger. Selvom du har læst bogen ”Endelig ikkeryger” kan du have stor glæde af at deltage på Easyway’s rygestop kursus. På kurset gennemgår vi Easyway metoden, men i modsætning til bogen kan du stille spørgsmål og vi tegner diagrammer som tydeligt illustrerer de forskellige fælder som en ryger er fanget i. Og så tager kurset kun 5 timer.Hvis du har læst bogen og er i tvivl om noget som helst vil du se at de sidste ting falder på plads på rygestopkurset. Hos Easyway holder du ikke bare op med at ryge – du bliver også en glad ikkeryger.


Allan Carr havde satte sig et mål – han vil gøre verden røgfri før han døde. Det nåede han desværre ikke, han døde i november 2006. Men alle i Easyway organisationen rundt om i verden arbejder videre på at en dag at nå Allan Carr’s mål.


Indtil videre har millioner af mennesker verden over haft glæde af Allan Carr’s bøger og kurser. Siden starten i 2000 har vi alene i Danmark holdt kurser for over 14.000 rygere, og glæder os til at kunne også hjælpe dig til at blive en glad ikkeryger!


  • Fulde navn
   Allen Carr
  • Født
   2. september 1933
  • Dødsdato
   29 November 2006
  • Debutbog
   Endelig ikkeryger
  • Kendt for
   Endelig ikkeryger
  • Aktuelle priser


Varen blev lagt i din kurv