Foto: Ukendt

Anita Furu  • Fulde navn
   Anita Furu
  • Født
  • Debutbog
  • Kendt for
  • Aktuelle priser
Events


Mød Anita Furu - forfatter til rost debutroman
Torsdag 28. juni kl. 18:00-19:00
Aarhus
Læs mere
Mød Anita Furu - forfatter til rost debutroman
Torsdag 28. juni kl. 18:00-19:00

Gratis, alle er velkomne, men tilmelding aarhus@busck.dk eller tlf. 60 37 04 90

Anita Furu debuterede i efteråret 2017 med romanen, ”Mit halve liv”. Romanen blev rost til skyerne og udvalgt til at repræsentere Danmark ved den europæiske debutantfestival - European First Novel Festival, hvor debutanter fra 17 europæiske lande deltog (fra Danmark har f.eks. Morten Pape været med tidligere år).

Iben hos Arnold Busck blev først rigtig opmærksom på romanen gennem Anne Glads DR-podcast-serie ”Bogselskabet”. Nu brænder vi for, at denne perle af en roman skal nå langt flere læser og får besøg af forfatteren, der vil læse højt, fortælle om romanen og signere.

Romanen er inspireret af Anita Furus egen slægtshistorie: Faderens opvækst i San Sebastián i Spanien og farmoderen Ruths jødiske rødder i Kiev og som adoptivbarn i København. Romanens tema er den fremmedhed, som hovedpersonen Ruth bærer med sig, og den fortid og tradition, hun på en gang længes efter og ønsker at løsrive sig fra.   
Anita Furu har altid været et skrivende menneske, og da børnene blev større, gav hun sig selv den gave at gå på skriveskole. Kirsten Thorup var gæstelærer og blev personlig mentor for Anita.

Anita Furu er uddannet økonom med efteruddannelse i journalistik og er til daglig ansat i Statsministeriet.
PS …hvis du græder over at have lukket sidste side i Jesper Wung-Sungs ”Den anden gren” er hjælpen nær: køb straks ”Mit halve liv”.

Type: Foredrag og debat,Forfatterbesøg


Varen blev lagt i din kurv