Om forfatteren

Chris Carter er født og opvokset i Brasilien, men flyttede til USA for at studere, da han var færdig med High School. Han har lavet mange forskellige ting inden han blev forfatter; lige fra at arbejde på Burgerrestaurant, til at være med i en Eksotisk Dansetrup for mænd. Chris Carter arbejdede som kriminalpsykolog en hel del år inden han flyttede til Los Angeles, hvor han begyndte at spille i et rockband. Carter besluttede sig senere for at flytte til London. Derfra turnerede han hele verden rundt med sit band. Chris Carter forlod dog sit rockband for at blive forfatter på fuld tid. Han skriver voldsomme psykologiske thrillers med kriminalopdager Robert Hunter som hovedperson.


På krimifan.dk står der bl.a. "Om Bødlen": Chris Carter har skrevet endnu en helt igennem fantastisk krimi. Siderne vender sig selv og den er spændende fra start til slut. Jeg var spændt på at komme igang med den, for forgængeren (Krucifiks morderen) var osse virkelig god. Svært at forestille sig at han kunne skrive noget der kunne leve op til den. Men det kunne han og faktisk er Bødlen efter min mening, endnu bedre.”

Læseren Gagan skrev: ” I loved the book, it's a real page turner, especially when it gets to the point when someone is going to get murdered. if you like grousome murders, and blood, then this book is for you!”


  • Fulde navn
   Chris Carter
  • Født
  • Debutbog
   Krucifiks Morderen
  • Kendt for
   Sine bøger om Robert Hunter der opklarer bastialske mord
  • Aktuelle priser
Det bliver der sagt...


23/01-2013 - 17:15
0 kommentarer
The Death Sculptor

 

Endnu en super fantastisk krimi fra Chris Carter.

12/10-2012 - 10:06
0 kommentarer
KRIMILÆSNINGENS TOP 10
1. Jeg kan se i mørke, af Karin Fossum (udkom 2012)


Interview
Varen blev lagt i din kurv