Foto: Thomas Borberg

Henrik Dahl

Født 1960


Om forfatteren

Henrik Dahl er født i Aarhus. Da han var 1 år gammel, flyttede familien til Vestsjælland. Henrik Dahl er opvokset i Skærbæk og han har lavet mange ting i løbet af sit liv, f.eks. studeret sociologi og filmvidenskab, og så har han været universitetsforsker og forskningschef i et internationalt analysefirma, skrevet bøger og artikler.

Henrik Dahl har også haft et radioprogram, 'Dahls Duel' på DR P1. Og så har han været politisk aktiv. Det har altid været vigtigt for Henrik Dahl at bidrage til samfundsdebatten; være "på". I 2011 udgav Henrik Dahl f.eks. den meget omtalte debatbog, "Spildte kræfter", hvor han med karske ord vinker farvel til venstrefløjen og Helle Thorning-Schmidt.

Henrik Dahl holder meget gerne foredrag om sine bøger. På sin blog skriver han endvidere:

".. Hvis du kan gøre mig tilstrækkeligt nysgerrig, laver jeg også gerne et helt nyt foredrag. Brug kontaktfunktionen her på siden og send mig en mail om, hvad du eller I er interesserede i. Så starter samtalen dér."

Den 6.9 2013 udkommer romanen "NT". Det er en alvorlig historie, fortalt med humor og vid. Omdrejningspunktet er er den perfekte familie; hvordan den spiser, ånder og lever.

 


  • Fulde navn
   Henrik Dahl
  • Født
   1960
  • Debutbog
   Hvis din nabo var en bil (1997)
  • Kendt for
   Spildte Kræfter (2011)
  • Aktuelle priser
   Danmarks Radios Rosenkjærpris (1998)


Varen blev lagt i din kurv