Foto: Ukendt

Karin Slaughter

Født 06. 01. 1971


Om forfatteren

Karin Slaughter er amerikansk krimiforfatter, og hun debuterede som forfatter i 2001 med "Blindsighted". Romanen blev hurtigt en international succes, og hendes bøger er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Den anden roman i Karin Slaughters Will Trent-serien har titlen "Fractured", og den strøg ind som nummer et på bestsellerlisterne i England og Holland, og blev det år den mest solgte titel inden for fiktion i Australien. På samme tid blev hendes roman "Faithless" udgivet i Tyskland, hvor den også blev nummer et. Alt i alt har Karin Slaughter solgt mere end 16 millioner bøger på verdensplan.


I 2009 bragte Karin Slaughter karaktererne fra serierne Grant County og Will Trent sammen i romanen "Undone". Will Trent arbejder på en sag, der finder sted i Atlanta, sammen med Sara Linton fra Grant County. Will Trent og Sara Linton møder også hinanden i romanen "Broken", der blev udgivet i 2010. 


Karin Slaughter har udgiver flere selvstændige krimier, der alle har et stærkt persongalleri og cirkulere om det psykologiske. 


  • Fulde navn
   Karin Slaughter
  • Født
   06. 01. 1971
  • Debutbog
   Blindsighted
  • Kendt for
   Hendes to serier om Grant County og Will Trent/ Atlanta
  • Aktuelle priser