Foto: Ukendt

Lucinda RileyOm forfatteren

Lucinda Riley blev født i Irland, men rejste meget i løbet af sin barndom da hendes far boede i fjernøsten. Som ung flyttede hun til London og arbejdede som skuespiller. Som 24-årig skrev hun sin første roman, "Lovers and Players", som baserer sig på hendes oplevelser fra teaterverdenen. Hun udgav efterfølgende 7 romaner, og de blev alle, inklusiv "Lovers and Players", udgivet under navnet Lucinda Edmonds. 


Da hun blev gravid og fik børn, stoppede skriveriet. I stedet designede, byggede og indrettede Lucinda Riley et hus i Thailand, og inspireret af denne oplevelse gav hun sig til at skrive igen. Det resulterede i romanen ”Hothouse Flower” fra 2010. Romanen blev solgt til udgivelse i ikke mindre end 26 lande og var den tredje mest sælgende bog i Tyskland i 2011. Da romanen blev udgivet i USA i 2012, fik den en ny titel: ”The Orchid House”, og i Danmark har den fået titlen ”Orkideens hemmelighed”.


Lucinda Riley er af mange læsere især kendt for sin storslåede romanserie De syv søstre. Rileys evne til at skabe medrivende og grundigt researchede historiske romaner ses tydeligt i De syv søstre, der på samme tid tager os med på en rejse rundt i verden. 


I dag har Lucinda Riley forladt Thailand, og hun er i stedet bosat i både England og Frankrig med sin mand og fire børn.


  • Fulde navn
   Lucinda Riley
  • Født
  • Debutbog
  • Kendt for
  • Aktuelle priser


Varen blev lagt i din kurv