Foto: Lars Ranek

Mette Blomsterberg

Født 1970


Om forfatteren

Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det engang højtrespekterede og landskendte Kransekagehuset i Ny Østergade i Købehavn.


I årene efter investerer Mette Blomsterberg en stor del af sit liv til at dyste i diverse konditorkonkurrencer i ind – og udland. Blandt andet bliver det til en ærefuld bronzemedalje ved VM i Lissabon i 1992 – en pris der for Mette Blomsterberg er af utrolig stor værdi.


Mette Blomsterberg er fra 1990-1995 Chefkonditor på den kongelige skydebane ”Sølyst”, hvor talentet dagligt udfordres med det øvrige dygtige personale – 5 rigtigt gode år, hvor Mette Blomsterberg gør sig de endelige overvejelser, inden der skal prøves kræfter med det selvstændige erhvervsliv.


I 1995 åbner Mette Blomsterberg café og konditori i det smukke Ny Carlsberg Glyptotek. Her nyder museets gæster godt af såvel hjemmegjorte lette frokostretter, skøn brunch og selvfølgelig et utal af voluminøse, søde sager.


4 kage-dessertbøger bliver født i årene hertil og fra marts 2010 går Mette Blomsterberg på tv med sit program ”Det søde liv” på DR1.


Optagelserne til den 4. omgang Blomsterberg-tv ruller over skærmen fra midten af august 2011: ”Kongerigets kager”, som ender i en forevigelse af de 12 programmer. Bogen ”Kongerigets kager” udgives på forlaget Lindhardt og Ringhoff.


1.juli 2011 opsiger Blomsterberg sit 16 år lange samarbejde med Ny Carlsberg Glyptoteket. En beslutning, det har taget et par år at tage. Rammerne på museet er usigeligt smukke, men alt for små og fagligt begrænsende. Blomsterbergs vigtigste rettesnor er at følge sit hjerte, og det gør hun d. 6. august 2011, hvor en sød ny epoke i hendes liv fødes. Blomsterbergs kage-dessert butik åbner i den hyggelige og velrenommerede Grønnegade i det indre København.


I butikken Blomsterbergs lokker Mette Blomsterberg og hendes seriøse team med et smagfuldt dagligt sortiment af himmerigsmundfulde. Som noget helt unikt kan man også forkæle sine gæster med Blomsterbergs ”dessert-tasting”, et dessert-kit, som er lavet af professionelle hænder, men anrettet af DIG, hjemme i dit eget køkken. Alt er pakket og klart, selv chokoladpynten er lavet på forhånd.


Det er naturligvis også muligt at bestille større ting som fødselsdagskager, bryllupskager, dåbskager, logo petits fours mm. hos Blomsterbergs. Henvendelse bedes ske i vores butik eller telefonisk.


Der sælges også udvalgte produkter fra virksomhedens egen produktlinje: “Blomsterbergs sanselige univers”.


Læs mere på Mette Blomsterbergs eget website og følg hende på Facebook.


 


  • Fulde navn
   Mette Blomsterberg
  • Født
   1970
  • Debutbog
   Politikens bog om dessert
  • Kendt for
   Kogebøger som bl.a. "Forelsket i det søde liv" og fra tv-programmer som fx "Det søde liv" på DR1
  • Aktuelle priser


Varen blev lagt i din kurv