Foto: Ukendt

Mikkel Beha Erichsen  • Fulde navn
   Mikkel Beha Erichsen
  • Født
  • Debutbog
  • Kendt for
  • Aktuelle priser
Events


Side om side i Arnold Busck Købmagergade

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Klik på banneret for at se mere. 

 

BOGSIGNERING MED MIKKEL BEHA ERICHSEN

Tid:
lør, 21/04/2018 - 13:15 to 14:00
Sted:

Kom og mød Mikkel Beha Erichsen lørdag den 21. april kl. 13 - 14. Mikkel Beha Erichsen signerer bogen "Alt godt fra Havana - Fra stillehavet og hjem" på centertorvet i selskab med Arnold Busck.

I far og søns første bog ”Hej far kære Emil” fortalte Mikkel og Emil om den første halvdel af jordomsejlingen med Havana.

I ”Alt godt fra Havana” sluttes ringen, når de fortæller historien om rejsen fra Tahiti til København. Mikkel og Emil deler igen ud af oplevelser, men også alle de tanker og overvejelser der følger med ved at sejle et skib rundt om jorden. Emil fortæller om hjemvé, rejsemæthed og om at savne en kæreste.

Mikkel fortæller om glæden ved at vende tilbage til steder, de før har besøgt, og gøre det sammen med sin familie. Men først og fremmest er ”Alt godt fra Havana” en levende beretning, om en sprællevende klode, fyldt med venlige mennesker og eventyr.Varen blev lagt i din kurv