Foto: Michael Vitten

Sigurd Barrett

Født 20.01.1967


Om forfatteren

Søren Sigurd Barrett er dansk pianist, komponist og forfatter. Sigurd Barretts musik spænder over mange musikalske stilarter, og Sigurd Barrett er blevet en markant personlighed i dansk musik- og kulturliv.


Sigurd Barrett blev landskendt af både store og små, da han medvirkede i Hit med sangen og Sigurds bjørnetime, hvor han brugte musikken aktivt i historiefortællingen og som underholdning.


Sigurd Barrett har i mange år udgivet børnebøger, der især egner sig godt til højtlæsning. Det er hans fortolkninger af kendte historier, der har gjort ham til kendt forfatter, og det er de færreste børneværelser, der ikke har mindst én af Sigurds Barretts bøger stående i bogreolen. 


Blandt Sigurd Barretts populære bøger kan nævnes ”Sigurd fortæller Bibelhistorier”, ”Sigurd fortæller om de nordiske guder”, ”Sigurd fortæller om de græske guder”, ”Sigurds ABC”, ”Sigurds Verdensatlas” og ikke mindst ”Sigurds Danmarkshistorie”. Sigurd Barretts børnebøger har tilsammen solgt mere end 400.000 eksemplarer. 2016 udgav han tobindsværket ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie”, der udkom både som bog med tilhørende opgave- og skolemateriale, dobbelt cd, dobbelt LP, e-bog, brætspil, iPad-spil, sangbog, korhæfte – samt film og TV-serie til DR Ramasjang.


  • Fulde navn
   Sigurd Barrett
  • Født
   20.01.1967
  • Debutbog
  • Kendt for
   Sigurd fortæller Danmarkshistorie
  • Aktuelle priser


Varen blev lagt i din kurv