Forfattermøde

Grønland, familierelationer og romanen Tabita

Iben Mondrup og Sarah Skarum var forbi Arnold Busck i Købmagergade til en inspirerende og vedkommende snak om Grønland, familierelationer og romanen Tabita.

 

Bulgakovs kat, djævlen og det obskøne i litteraturen

Adda Djørup tager med Bulgakovs kat arven op efter Mikhael Bulgakov og mesterværket Mesteren og Margarita, hvor katten og djævelen spiller hovedrollen. Adda Djørup og Lilian Munk Rösing er her i samtale om Bulgakovs kat og relationen til litteraturhistoriens djævle-romaner. 

 

Universet, Gud på formel og Teorien om alt

Prisvindende højenergifysiker, Holger Bech Nielsen, og journalist Jonas Kuld Ratje i spændende samtale om universet, atomer, det sorte stof og bogen Teorien om alt

 

Ondskab, gengangere, krimi og horror

To af tiden stærkeste forfattere, Kim Leine og Katrine Engberg, mødes til en snak om gengangere, ondskab og deres bøger, Dansk Standard og Vådeskud.

 

 

 

Vikinger, magtkampe og brugen af arkæologiske fund

Tag med til vikingernes verden med arkæolog, forfatter og museumsinspektør Jeanette Varberg og fantasyforfatter Malene Sølvsten til en snak om vikinger, magtkampe og brugen af arkæologiske fund.

 

Vinterbadning, det kolde gys og bogen Hop i havet

Bliv klogere på, hvorfor vinterbadning er så godt for krop og sjæl, når Susanna Søberg og Bente Klarlund mødes til en interessant snak om vinterbadning, hvad det gør ved kroppen og bogen Hop i havet.

 

 

Kærlighed, køn og identitet

Kristina Stoltz, Ursula Andkjær Olsen og Nazila Kivi i samtale om kærlighed, køn og identitet og bøgerne Cahun, Mit smykkeskrin og Kvinder uden mænd

 

 

 

Det sjoveste og bedste fra tegnerens liv

Kom i godt selskab med forfatter og tegner Roald Als og journalist Bjarne Schilling, når de sammen tager en tur gennem livet som tegner. Der vises tegnigner og fortælles anekdoter fra bogen Håndtegner

 

Ibsen, Et dukkehjem og arbejdet med romanen Nora.

Merete Pryds Helle fortæller om sin roman Nora, hvori hun udfolder hele historien om en af teaterhistoriens mest berømte kvinder, Nora fra Henrik Ibsens Et dukkehjem. Sofie Gråbøl læser op fra bogen. 

 

Vesten mod vesten, kulturhistorie og politisk krise

Rune Lykkeberg og Jan Hedegaard diskuterer bogen Vesten mod Vesten og ser nærmere på den kulturhistorie, som er konteksten for det 21. århundredes politiske kriser i Vesten. 

Mød forfatterne

Du kan se endnu flere optagelser fra vores SIDE OM SIDE arrangementer her.

SIDE OM SIDE hos Arnold Busck i Købmagergade er en hyggelig aften i godt selskab. I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade bliver der lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Hvert arrangement varer omkring 45 minutter, starter kl. 17.00 og er naturligvis gratis.

Du kan læse meget mere om SIDE OM SIDE og følge med i de kommende arrangementer her.