Click & collect

Hvad er Click & collect?

Med Click & Collect kan du bestille dine varer på arnoldbusck.dk og vælge at afhente din ordre i en Arnold Busck-butik og får følgende fordele: 

* Du sparer fragten
* Du går ikke forgæves
* Få besked når din ordre er klar til afhentning
* Byt i en af vores 30 butikker i hele landet.

Hvordan gør jeg?

Når du har valgt de bøger og andre varer, som du ønsker at købe, klikker du på din kurv og herefter på 'Gå til kassen'. Hvis antallet af varer i kurven er korrekt, klikker du på 'Gå til betaling'.

På næste side indtaster du din adresse og trykker på 'Næste'. Nu kommer du til siden, hvor du kan vælge, om du vil have bøgerne sendt eller du ønsker at afhente dem i en butik. Vælg 'Click & Collect' for at vælge at afhente din ordre i en Arnold Busck-butik. Tryk herefter på 'Næste'.

 

Nu kan du vælge i hvilken af de 30 Arnold Busck-butikker i landet, du ønsker at afhente din ordre. Du skal også indtaste et mobilnummer, så sender vi dig en SMS. når din ordre er klar til afhentning. Tryk herefter på 'Næste'.

Nu skal du indtaste din faktureringsadresse, og du kan se en samlet oversigt over din ordre. Som det fremgår, er her valgt 'Click & Collect', så der betales ikke porto. Husk som altid at læse og godkende handelsbetingelserne. Tryk på 'Betal' for at gå til betaling.

Varen blev lagt i din kurv