SPØRGSMÅL OG SVAR

SPØRGSMÅL OG SVAR

Leveringsomkostninger

LEVERINGSOMKOSTNINGER

Dine leveringsomkostninger afhænger af den form for levering du vælger.
 
Du kan vælge mellem:
1. Traditionel levering med levering til en selvvalgt adresse
2. Levering med Pakkeboksen til en af COOP’s næsten 300 dagligvarebutikker eller en af de flere end 170 Pakkebokse udendørs. 
3. Levering med afhentning i en af Arnold Buscks butikker.
 

Ved levering til pakkeboks i Danmark er priserne som anført herunder:
 
Kunden betaler leveringsomkostningerne ved købet.
Porto og ekspeditionsgebyr på ordrer, der skal sendes til pakkeboks Danmark, er som anført nedenfor:
• Ved køb under kr. 500: kr. 19
• Ved køb over kr. 500: Fragtfri levering til pakkeboks i Danmark.

 
Ved levering til en adresse i Danmark er priserne som anført herunder:
 
Kunden betaler leveringsomkostningerne ved købet.
Porto og ekspeditionsgebyr på ordrer, der skal sendes til adresser i Danmark, er som anført nedenfor:
• Ved køb under kr. 500: kr. 29
• Ved køb over kr. 500: Fragtfri levering til adresser i Danmark.
 
Ved levering til udlandet samt Grønland og Færøerne beregnes leveringsomkostninger på baggrund af det aktuelle land og leverancestørrelsen, dvs. antallet af bestilte varer. Hvis bogen skal til et land uden for EU, fratrækkes den danske moms. Leveringsomkostninger, der oplyses på arnoldbusck.dk, er kun gældende online. Butikkerne har andre forsendelsespriser og vilkår. Se en oversigt over leveringsomkostninger for handel på arnoldbusck.dk på http://www.arnoldbusck.dk/handelsbetingelser/leveringsomkostninger.
 
Ved levering med afhentning i en af Arnold Buscks butikker skal du ikke betale porto. Klik her for at læse mere om Click & collect

 

Spørgsmål vedrørende e-bøger

Her er et link ind til vores vejledning til e-bøger og FAQ

http://www.arnoldbusck.dk/tema/vejledning-og-manualer-til-e-boeger

Sender I til Udlandet?

Ja vi sender til hele verden. Du kan se en oversigt over vores fragtpriser her:  http://www.arnoldbusck.dk/handelsbetingelser/leveringsomkostninger

Bemærk: Sendes din ordre til et land udenfor EU betaler du ikke moms af varens pris. Dette fratrækkes automatisk.

 

Leveringstid

LEVERING

Din ordre sendes som udgangspunkt samlet, når den er komplet. Dog er det muligt at vælge splitlevering og dele din ordre op i flere leverancer. Dette anbefaler vi, at du benytter dig af, hvis du vælger at forudbestille en bog, samtidig med at du bestiller andre varer, eller hvis du bestiller bøger med ukendt leveringstid. Arnoldbusck.dk leverer normalt i løbet af 2-5 hverdage i Danmark. Enkelte varer har længere leveringstid. Den forventede leveringstid kan ses på den enkelte vare. Opstår der længere leveringstid end forventet, sender vi en mail til dig, så snart vi er informerede om det.
 
Køber du som privat- eller debitorkunde, sendes din ordre med PostDanmark.
Køber du som offentlig virksomhed sendes din ordre med GLS.
 
Ved valg af Pakkeboksen bliver pakken leveret til en af de næsten 300 Pakkebokse, der ligger i COOP’s dagligvarebutikker: Kvickly, Irma, SuperBrugsen, DagligBrugsen og Fakta, en af de flere end 170 Pakkebokse udendørs eller et posthus.
 
Du bestemmer selv, hvilken Pakkeboks, Post Danmark skal levere til.
 
Vælger du en af COOP’c dagligvarebutikker, kan du nemt og bekvemt hente din pakke, når du alligevel er ude at handle. Naturligvis i butikkens ofte lange åbningstid. Vælger du en af de udendørs Pakkebokse, kan du hente pakken hele døgnet alle ugens dage.
 
Click & collect
 
Du kan vælge at afhente din ordre i en af vores butikker, portoen er i så fald gratis. Din ordre vil blive behandlet i den pågældende butik og du vil modtage en SMS/email fra butikken, når din ordre er klar til afhentning. Husk at medbringe en udskrift af din faktura, som du modtager på mail. Du kan finde en oversigt over vores butikker her: arnoldbusck.dk/butikker
 
VIGTIGT: Er emballagen eller varen synligt skadet, når Post Danmark udleverer pakken, bedes du nægte modtagelse af pakken og kontakte os så hurtigt som muligt. Vi sender dig en ny pakke og reklamerer hos Post Danmark.
Hvis du tager imod en synligt beskadiget pakke, bedes du selv reklamere hos Post Danmark ifølge deres forretningsbetingelser.
 

 

Bytteservice

BYTTESERVICE

Ønsker du at bytte en vare købt på arnoldbusck.dk, kan du sende varen retur til weshoppen, eller bytte den i én af vores butikker i hele Danmark. Medbringer du byttebon eller vare med byttemærke, giver vi dig et tilgodebevis eller anden vare, og hvis du medbringer ordrebekræftelse eller salgsbon, kan du få penge retur.

Du kan bytte din vare lige præcis når du har lyst. Vi tæller ikke dage eller måneder, men går selvsagt op i om varen er i samme stand som da du købte den, og om du har en bon med dig. Besøg én af vores butikker, som står klar til at hjælpe dig. 

Ønsker du blot en anden vare end den du købte, kan det kun ske ved henvendelse til en af vores butikker og ikke igennem Arnold Busck Webshop.

Bytteservice gælder ikke e-bøger.
Ved køb af e-bøger og lydbøger som download leveres ydelsen på en fil til download straks efter køb. Køb af e-bøger og lydbøger som download er ikke omfattet af Arnold Buscks bytteservice, da du har givet dit samtykke til strakslevering.