JEVA

JEVA beginners skoletaske

Beginners skoletasken fra JEVA er en perfekt begynderskoletaske – med JEVA's populære foamback-ryg, der støtter barnets ryg præcis hvor den skal. Beginners er funktionel og brugervenlig, og det er nemt at komme i alle taskens rum. Skoletasken har desuden et seperat rum til madkassen. Beginners tasken kan indeholde 16 liter + plads til 8 liter i den tilhørende gymnastiktaske, der følger med skoletasken. JEVA beginners skoletasken er egnet til børn i 0.-4. klasse. 

JEVA intermediate skoletaske

JEVA intermediate skoletasken er ligesom Beginners en perfekt begynderskoletaske. Tasken har foam-ryg, hvilket sammen med den lave vægt giver tasken den rette ergonomi. Intermediate skoletasken fra JEVA kan indeholde 21 liter. Med tilhørende gymnastikpose, der sidder foran på skoletasken. Gymnastiktasken kan indeholde 11 liter. JEVA Intermediate skoletasken er egnet til børn i 0.-4. klasse. 

JEVA U-turn skoletaske

U-turn skoletasken fra JEVA er en "hybrid" skoletaske med easy-adjust indstillingssystem, hvilket giver 7 nemme centimeter til regulering af ryggen. Forrest på tasken er der et stort isoleret rum til madkassen – drikkedunk medfølger. I taskens låg bag lynlåsen findes den aftagelige gymnastikpose, og navneskilt findes i låget. U-turn skoletasken er velegnet til børn i 0.-4. klasse. 

JEVA Survivor skoletaske

JEVA Survivor rygsæk er en sej rygsæk med plads til 26 liter. Survivor rygsækken dækker de fleste behov, er komfortabel og har en ergonomisk 3-punktstøttet ryg, polstrede og faconsyede remme samt regulerbar brystrem og masser af reflekser. JEVA Survivor rygsækken er velegnet til børn i 3.-5. klasse. 

JEVA Square skoletaske

JEVA Square rygsækken er skoletasken til unge skolebørn, der er velegnet til børn i 2.-5. klasse. JEVA Square tasken kan indeholde 23 liter og har et stort isoleret madkasserum. JEVA Square er en kort rygsæk, så barnet ikke bærer på en for stor rygsæk. 

Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online

JEVA Supreme skoletaske

JEVA Supreme er den smarte 2 i-en-rygsæk, der bruges af større børn, teenagere og voksne. Tasken kan indeholde 30 liter + 10 liter i den fine minirygsæk, som nemt kan på- og afmonteres. JEVA Surpreme har en ergonomisk 3-punktstøttet ryg, der sikrer god vægtfordeling samt en polstret lomme med plads til computeren.

Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online

JEVA Preschool børnehaverygsæk

Børnehaverygsækken Preschool fra JEVA er perfekt til børnehaven, og er lille, rummelig og ergonomisk. Tasken rummer 8 liter, og har derudover 2 elastiske netlommer, der kan bruges til drikkedunk, gummistøvler, vådt tøj eller lignende. Ryggen er blødt polstret og delt op i to paneler. Preschool børnehaverygsækken vejer kun 305 gram og siddet godt på små rygge takket være justerbar brystrem, polstrede remme, og det lille bærestykke ved nakken.

Udsolgt online
Udsolgt online

JEVA Twozip penalhus

Twozip penalhuset fra JEVA har to lag og fyldt med lækre kvalitetsblyanter og farveblyanter, der er trekantede og ergonomisk rigtige at holde på.

JEVA Box penalhus

JEVA Box penalhus med lynlås. Box penalhuset er uden fyld, men har en funktionel klap indeni, hvor der kan sættes skriveudstyr fast. I det store rum er der også masser af plads til forskelligt skriveudstyr.

Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online
Udsolgt online

JEVA Pung og mobiltaske

JEVA's smarte punge er syet i polyester, har velcrolukning og praktisk indretning til børn. I pungen er der en møntlomme med lynlås, en seddellomme, en gennemsigtig lomme til alle slags kort, samt 2 små ekstra lommer. Pungen måler 13 x 9 cm, når den er lukket.

JEVA skoletasker og penalhuse

JEVA er en dansk virksomhed med mere end 60 års erfaring med at lave skoletasker og rygsække med korrekt ergonomi for både børn og voksne. Alle produkterne fra JEVA er produceret i høj kvalitet og med fokus på den sociale ansvarlighed, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få en taske, der er produceret med omtanke – både for dit barn og for miljøet.

JEVA er 100% fri for flourstoffer, BPA, phthalater, pvc og andre skadelige stoffer. Derfor kan du være helt tryg, når du køber et JEVA-produkt. Flourstoffer er de stoffer, som ofte bruges til at gøre produkter vand- og fedtafvisende – der er ingen flourstoffer i JEVA-produkter og som en naturlig del af produktionen af JEVA skoletasker og rygsække bruges genanvendte materialer der, hvor det er muligt.

Hos Arnold Busck er vi stolte af at forhandle JEVA skoletasker, rygsække og penalhuse.