Linealer og Skabeloner

Når du arbejder ved dit skrivebord, har du ofte brug for mange forskellige arbejdsredskaber. Her bliver eksempelvis blyanter, overstregningstusser og sakse flittigt brugt, men også linealer får typisk en særlig plads ved bordet – og med god grund. Linealer er nemlig på mange måder det perfekte redskab til arbejde. Med en lineal kan du blandt andet måle længder, tegne lige streger og angive vinkler. Derfor er linealer et fantastisk alt-i-et produkt med mange egenskaber. Her på siden finder du et stort udvalg af linealer, og vi tilbyder naturligvis produkter i flere forskellige flotte designs og farver.


Linealer til alle

Linealer gør dit arbejde mere præcist, og du får altid rene linjer, når du anvender det populære redskab. Flere af linealerne er endda med en gummiliste på bagsiden, så de ligger helt fast på den underliggende flade. Herved gør du dit arbejde både hurtigere og nemmere for dig selv.

God skolestart med gode linealer

Skal dit barn starte i skole, er det vigtigt at have udstyret på plads. Udstyret, i form af blyantspidsere, passere og linealer, er vigtigt, da det giver barnet et godt udgangspunkt for at lære. Vi har redskaberne, der klæder dit barn godt på til en god skolestart. Vores brede sortiment af linealer tilbyder en helt særlig kvalitet. Eksempelvis kan de almindelige linealer måle inden for forskellige skalaer, ligesom en geometritrekant kan bruges som vinkelmåler. Der findes altså linealer til ethvert behov, og i virkeligheden kan man nok ikke få for mange af slagsen. Du kan endda finde linealer i smarte farver som grøn, pink og blå, så dit barn altid kan vælge nøjagtigt den lineal, der passer til skoletasken.