Passere


Passere

Har du et skolebarn, der snart skal introduceres til den lidt mere avancerede matematik, eller interesserer du dig selv for geometrien og for radius og diameter? Hos Arnold Busck finder du flere smarte passere og passer-sæt, som bruges til at tegne cirkler. En passer kan let indstilles til at tegne netop den størrelse cirkel, som du eller dit barn har brug for, og en passer er nem at bruge, når først du har prøvet passeren af et par gange og har lært teknikken. Se vores udvalg af passere her, og køb din passer til skolebrug eller til fritidsbrug online her hos Arnold Busck.

Lav flotte, geometriske konstruktioner med en passer

En passer er perfekt, når du vil lave nøjagtige cirkler, der er helt runde, og en passer er et rigtig godt supplement til vores linealer og skabeloner i dit eller i dit barns penalhus. Passeren fylder stort set ingenting, når den er foldet sammen, men slår du den ud, åbner der sig en verden af muligheder for dig, når der skal tegnes cirkler i matematikundervisningen eller blot som en del af et kreativt projekt, hvor det er rart at kunne være helt nøjagtig i dine tegninger. Med en passer sikrer du dig det allerbedste resultat.

Vælg en passer fra sortimentet hos Arnold Busck, og se også vores øvrige udvalg af alt inden for skrive- og skoleartikler til skole- og studiebrug eller til brug hjemme i kontoret. Vi har alt, hvad du skal bruge, og en passer bør være standard i enhver samling af gode kontorartikler.


Varen blev lagt i din kurv