Fotoalbum


Fotoalbum – vis dine billeder frem

Mange har i dag billeder elektronisk, men der er stadig noget særligt ved fysiske kopier. Med et fotoalbum kan du samle alle dine billeder ét sted. Så kan du altid kigge dem igennem og huske tilbage. Et fotoalbum er desuden en fantastisk gave til forældre eller bedsteforældre. Hos Arnold Busck finder du et stort udvalg af fotoalbummer i forskellige størrelser og design.

3 grunde til at vælge et fotoalbum

- Gem alle dine billeder ét sted, så du altid ved, hvor de er og aldrig mister dem
- Beskyt dine gode minder, og vis dem stolt frem med et flot og stilrent fotoalbum
- Hav fysiske kopier af dine billeder, og hyg dig med at sætte dem ind i albummet

I dag er det nemt at tage billeder, når du er på ferie eller til fester og begivenheder. Du tager bare telefonen frem og klikker løs. Det gør også, at du nemt kan få fyldt telefonen og computeren op med billeder. Alt for ofte ender alle de gode billeder nemlig i en mappe på computeren, som du sjældent får kigget på. Men med et fotoalbum sørger du for, at minderne ikke bliver glemt i skyen.

Der er noget særligt ved at have fysiske kopier af billeder. Det er hyggeligt at sidde sammen med familien og kigge gamle billeder igennem. Så kan du f.eks. vise dine forældre de bedste billeder fra din seneste rejse. Eller du kan vise dine børn billeder fra dengang, du selv var lille.

Gem dine minder i et flot album

Kunne du godt tænke dig at gemme dine billeder, så de er nemme at vise frem? Så er et fotoalbum den bedste mulighed. Når du har været på ferie, til en begivenhed eller bare har samlet mange billeder sammen, kan du gå i gang. Start med at kigge alle billederne igennem. Udvælg de allerbedste. Dem, der får dig til at smile og huske de gode stunder. Send dem ind til et firma, der printer billeder ud i god kvalitet, og begynd at kigge efter et fotoalbum.
Fotoalbummer findes i mange forskellige størrelser og design. Overvej, hvor mange billeder, du skal have plads til, og hvor store dine billeder er. Overvej desuden, om du gerne vil have plads til tekst ved siden af billederne. Så sørger du også for, at du altid kan huske, hvornår billederne er fra.

Find et fotoalbum i et design, du synes, er flot. Skal fotoalbummet f.eks. indeholde billeder fra dine forældres sølvbryllup, kan du overveje et album i sølv. Skal albummet fyldes med billeder fra din datters første leveår, kan du f.eks. også overveje et anledningsalbum.

Anledningsalbummer er speciallavet til særlige begivenheder, så det er nemt for dig at sætte billederne ind og huske alle detaljerne. De er gode, hvis du ikke gider bruge for meget tid på at sætte billederne op og skrive tekst ind.

3 måder, hvorpå du kan bruge dit fotoalbum

- Brug det som en flot scrapbog over din seneste rejse
- Brug det til at gemme minder fra en stor begivenhed
- Brug det som en god gave til medlemmer af din familie
Har du været ude at rejse? Eller planlægger du en tur i nærmeste fremtid? Et fotoalbum kan nemt fungere som en flot scrapbog over dine rejser. Det er også en god mulighed for at huske alle de bedste steder at besøge, hvis du nogensinde skal afsted igen.

Når du rejser og planlægger at lave et fotoalbum med minder, skal du huske at gemme alting. Udover at tage gode billeder, kan du også gemme kvitteringer, billetter og brochurer. Derudover er det en god idé at skrive en kort tekst på 5-10 linjer hver aften. Så kan du nemt huske, hvad du oplevede på rejsen, når du kommer hjem igen.
Vælg de bedste billeder fra turen og få dem printet. Køb et flot fotoalbum, og sæt det hele sammen. Indsæt billederne med de forskellige brochurer og billetter, og skriv et par linjer om hver oplevelse.

Skal dit barn konfirmeres? Har dine forældre sølvbryllup? Uanset hvilken stor begivenhed det er, så er det rart at have billederne bagefter. Et fotoalbum er den bedste måde at gemme minderne fra store familiebegivenheder.
Når du er til fest i familien, er der altid mange, der tager billeder. Efter begivenheden kan du så skrive ud til alle gæsterne og bede dem sende billederne. Så kan du vælge de bedste og sætte det hele sammen til et flot album over begivenheden.

Mangler du en god gave til dine forældre eller andre familiemedlemmer? Et fotoalbum er en fantastisk gave, og du kan udforme den, så den passer præcist til dem, der skal have den. Saml f.eks. billeder sammen af dine børn – bedsteforældre elsker at have billeder af deres børnebørn, som de kan vise frem.