Medarbejder Arnold Busck Haderslev

 

Til vores butik i Haderslev søger Arnold Busck pr. 1. februar 2018 en dygtig og engageret sælger, der har lyst til at blive en vigtig del af en travl specialbutik, hvor vi som en del af en kæde på 30 butikker lægger stor vægt på et højt serviceniveau, stor faglighed og at drive en ansvarlig forretning.

Du er udadvendt, serviceorienteret og elsker at sælge. Du har indsigt i bøgernes verden og måske også erfaring med papirvarer.

Du kommer til at arbejde i en butikskæde, hvor bøgernes magiske univers danner rammerne for din nye hverdag. Side om side med både klassiske og moderne bøger – og alle dem midtimellem – gemmer butikken også på kalendere, spil, kontorartikler, skoletasker og meget andet spændende.

Som vores nye kollega i Arnold Busck er det vigtigt, at du arbejder struktureret og har et godt overblik. Din hverdag vil primært bestå af salg og kundekontakt, men også bestilling og opfyldning af varer vil være en vigtig del af det daglige arbejde.

Bliv del af en traditionsrig virksomhed, der vægter udvikling, ansvarlighed og enestående service højt.

Du kommer til at arbejde i Danmarks største og ældste boghandlerkæde og bliver del af en velfungerende organisation med en professionel og ambitiøs, men samtidig uformel og social atmosfære. Du har frihed under ansvar og rig mulighed for indflydelse. Arnold Busck har en stolt historie, stærk faglighed og et solidt økonomisk fundament.
Stillingen er en 37-timers stilling med start 1. februar 2018

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

• Salg og kundeservice
• Bestilling af varer
• Udpakning, fakturagodkendelse, retur
• Opfyldning af varer og sørge for, at butikken er præsentabel
• Planlægning og gennemførelse af arrangementer
• Forefaldende arbejde og diverse ad hoc opgaver

Ønskede kvalifikationer:

• Udadvendt og naturlig sælger
• Viden om litteratur og papirvarer
• Uddannet boghandler eller erfaring med bøger og papirvarer.

Aftenvagter, weekendarbejde og ekstra arbejde i travle perioder må påregnes.

Løn efter kvalifikationer.

Send din ansøgning med CV til job@busck.dk mærket "Fuldtidsstilling i Haderslev" senest 10. januar 2018.

 

Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 i Pilestræde og flyttede få år efter til Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 29 Arnold Busck butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet, Arnold Busck Lab på Nørrebro samt web-butikken arnoldbusck.dk. Arnold Busck A/S havde en samlet omsætning på 346 mio. kr. i regnskabsåret 2016/2017, et nettoresultat 17 mio. kr., en egenkapital ultimo regnskabsåret på 44 mio. kr. samt et gennemsnitligt antal fuldtidsansatte i samme periode på 224 personer.

Varen blev lagt i din kurv