Arnold Busck - Danmarks største og ældste

Arnold Busck - Danmarks største og ældste

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på arnoldbusck.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
  4. Godkend vores forretningsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

 

Arnold Busck
– Danmarks største og ældste
Arnold Busck er Danmarks største og ældste kapitalkæde af 
boghandlere. Med 31 butikker og en stor webshop er Arnold Busck ledende på det danske marked for bøger og papirvarer.
 
Hos Arnold Busck finder du bogbranchens mest engagerede og 
dedikerede medarbejdere, der hele tiden arbejder for, at du ikke går forgæves. Har du brug for inspiration, er det dét du får, og ved du, hvad du vil have, kan du regne med at finde det hos os.
 
Vores dygtige personale er altid klar med gode råd. Hos Arnold Busck læser vi nemlig bøgerne selv og kan give kvalificerede råd.
 
Arnold Buscks Flagship Store ligger i Købmagergade 49, København 
og har med sine 3 etager byens største udvalg i bøger og papirvarer. 
Butikken byder ofte på litterære arrangementer.
 
I Arnold Buscks Webshop finder du det helt store udvalg og de 
skarpeste priser. Bøger købt i webbutikken kan naturligvis byttes i alle Arnold Buscks 31 butikker.
 
Arnold Busck
– Den gode historie
Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 31 butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet samt webshoppen arnoldbusck.dk. 
 
Seneste udvidelse skete i juli 2008, da Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S købte B.O. Bøger A/S. Med købet overtog Arnold Busck-koncernen 
18 butikker, og nåede dermed sit nuværende niveau med 30 butikker 
og en webbutik.
 
I dag er det Helle Busck Fensvig, 4. generation af Busck-familien, der sidder i direktørstolen. Helle Busck Fensvig startede den 1. maj 2010 som administrerende direktør i Arnold Busck-kæden. 
 
Arnold Busck har fokus på FN’s verdensmål
Vi synes at erhvervslivet er en vigtig brik i opfyldelsen af FN's verdensmål og som virksomhed handler målene på den ene side om at tage ansvar, men også om at se muligheder. Som dansk virksomhed kan det være nærliggende at tro, at verdensmålene kun berører udviklingslandene. Og det er sandt nok, at udfordringerne er størst i disse lande, men tingene hænger sammen og Arnold Busck kan som en større detailkæde have en vigtig rolle i at fremme et eller flere af disse mål sammen med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
 
Arnold Busck tager ansvar for børns læring
FN's verdensmål nr. 4 om god uddannelse har vi valgt som fokusområde, fordi vi længe har arbejdet med at tage ansvar for børns læring.

Vi støtter op omkring nogle indsatser, der kan være med til at sikre, at flere børn og unge får en uddannelse, kommer i arbejde og får et godt liv – også i Danmark. Her er bl.a. vores partnerskab med Red Barnet et vigtigt element.
 

Arnold Busck har fokus på ansvarligt forbrug
FN's verdensmål nr. 12 handler om ansvarligt forbrug og er et oplagt mål for en detailkæde som Arnold Busck, der lever af vores kunders forbrug.

Vi har derfor både fokus på ansvarlighed i driften af vores 31 butikker, samtidig med at vi arbejder med ansvarligt forbrug sammen med vores kunder, fx ved at bytte bøger gratis i vores Byttebogsreol og at opfordre vores kunder til at spare på plastikposerne ved at medbringe et stofnet eller købe et Mere mellem linjerne stofnet til 25 kr. i butikken.

Vi udfaser de små tynde plastikposer og de plastikposer, som vi ikke kan undvære, vil være produceret af genanvendt plast.

  

 

Varen blev lagt i din kurv