Arnold Busck - Danmarks største og ældste

Arnold Busck - Danmarks største og ældste

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på arnoldbusck.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
  4. Godkend vores forretningsbetingelser.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

 

Arnold Busck
– Danmarks ældste og største

Arnold Busck er Danmarks ældste og største kapitalkæde af boghandlere. Med 29 butikker og en stor webshop er Arnold Busck ledende på det danske marked for bøger, spil og papirvarer.

Arnold Busck åbnede sin første boghandel i 1896 på Købmagergade i København og siden da er det blevet til i alt 29 butikker fordelt på hovedstrøg og butikscentre overalt i landet samt webshoppen arnoldbusck.dk.

I dag er det Helle Busck Fensvig, 4. generation af Busck-familien, der siden 1. maj 2010 har siddet i direktørstolen.

 
Arnold Busck
– Inspiration og rum til fordybelse

Hos Arnold Busck påtager vi os ansvaret for at fremme adgang til viden og evnen til fordybelse for derigennem at skabe hele mennesker, der kan håndtere fremtidens krav på en sund og balanceret måde. Vi brænder for at inspirere og skabe rum til fordybelse.

I vores 29 butikker finder du bogbranchens mest engagerede og dedikerede medarbejdere, der altid kan inspirere og vejlede, så du aldrig går forgæves. Vi læser nemlig bøgerne selv.. 
 
Arnold Busck
 - Har fokus på FN’s verdensmål

Vi mener, at vi som dansk virksomhed skal tage et medansvar for opfyldelsen af FNs verdensmål. Derfor har vi hos Arnold Busck fokus på især to verdensmål – nr. 4 om lige uddannelse til alle børn og nr. 12 om ansvarligt forbrug.

 
Arnold Busck
- Tager ansvar for børns læring

FNs verdensmål nr. 4 om lige uddannelse til alle børn er et fokusområde hos Arnold Busck, fordi vi længe har arbejdet med at tage ansvar for børns læring.

Vi støtter op omkring nogle indsatser, der kan være med til at sikre, at flere børn og unge for en uddannelse, kommer i arbejde og får et godt liv – også i Danmark. Her er bl.a. vores partnerskab med Red Barnet et vigtigt element.

 

Arnold Busck
- Har fokus på ansvarligt forbrug

FNs verdensmål nr. 12 handler om ansvarligt forbrug og er et oplagt mål for en detailkæde som Arnold Busck, der lever af vores kunders forbrug.

Vi har derfor fokus på ansvarlighed i driften af vores 29 butikker, samtidig med at vi arbejder med ansvarligt forbrug sammen med vores kunder, bl.a. ved at bytte brugte bøger gratis i vores Byttebogsreoler og at opfordre vores kunder til at spare på plastikposerne ved at medbringe et stofnet eller købe et Mere mellem linjerne-stofnet i butikken.

Vi udfaser de små tynde plastikposer og de plastikposer, som vi ikke kan undvære, vil være produceret af genanvendt plast.