ArneHansen

Arne Hansen

ArneHansen
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

En dans med drager
Godt men langt
Utrolig god serie, rigtigt mange gode elementer, men jeg er gået i stå efter nummer tre i serien. Selv om den er god, bliver den langtrukken til sidst. Skal hende prinsessen aldrig hjem og erobre sit land, skal hun blive ved med at ride rundt og samle en hær. Nej, det bliver for langhåret til sid...
På kanten af evigheden
Genialt
ken Follett sejler lige igennem sidste århundredre uden besvær og fortæller os enkelt og elegang hvordan det hænger sammen. jeg troede ikke at han kunne overgå sig selv efter den med kirken, men det gør han med diise tre bøger. Jeg er godt i gang med nummer 3 lige nu, og den skuffer ikke.
Mordet ved Dybbøl Banke
Drabelig og nervepirrende læsning
Allerførst: Drabelig og nervepirrende læsning.
En spændende roman, fornemt opbygget omkring et sæt forud givne fakta. Imponerende at det kan lade sig gør uden at det dræber historien. For det gør det ikke. Handlingen er spændende og interessant og ligger oven på en tidsramme, som øver indflydels...


Varen blev lagt i din kurv