Arnold Busck Lyngby Storcenter

Ole Rasmussen

Arnold Busck Lyngby Storcenter
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Haabet
En historisk roman du aldrig glemmer
Mich Vraa har med HAABET ikke blot skildret en historisk begivenhed, men har blotlagt et stykke af Danmarks historie der nemt kunne være henfaldet – nemlig Danmarks del i negerslaveriet omkring 1700-tallet.
HAABET er en meget fin historisk roman, der i brevform fortæller historien om forsk...
Haabet
En barsk bog
 
 
Haabet er en barsk oplevelse at læse.
 
Forfatteren Mich Vraa forstår at lave beskrivelser, så man føler at man er med på slavefregatten Haabet. Man kan høre de fortvivlede råb, mærke den ulidelige hede og samtidig rammes man af forfærdelse over at slavehandlerne er danske
...
Haabet
Spændende historie fortælling
Haabet er en hård og alvorlig historie, som mange danskere nok ikke kender så meget til, mem ikke desto mindre en del af vores Danmarks historie.
Bogen kan godt virke lidt forvirrende i starten, da den springer i tiden, men når man først er kommet i gang er den utrolig fangende og fantastisk vel...


Varen blev lagt i din kurv