Bogdalen

Karina Rosendal

Bogdalen
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

CENTRAL PARK
Overraskende!
Åhhh, JA tak!!! Endelig en bog, der sparker sig vej ind hos mig. TAK! Så kort kan det siges!

Den 38-årige Alice Schäfer, der til daglig arbejder som kriminalbetjent i Paris, vågner omtumlet op på en bænk i Central Park i New York. Det sidste hun husker, er at hun aftenen før var i veninders h...
En Roland Triel-krimi - Marcherende Myrer
jævnt begejstret!
 
To securitasvagter bliver vidne til en bestialsk forbrydelse og Roland Triel bliver sammen med sine kollegaer inddraget i opklaringen. Sideløbende med ovenstående forbrydelse kører Triel, som vanligt, sin egen efterforskning på mordet på sin kone.
I denne bog kommer Triels datter, Andre...
Kvinden før
psykologisk thriller!
 
Der er noget helt særligt ved at åbne en bog, man ingen forventninger har til. En knitrende fornemmelse af, at alt kan ske og at jeg kan blive taget med på en rejse til ukendt område. Nogle gange er den ukendte bog en uforløst skuffelse og andre gange, som i dette tilfælde, er bogen en i...


Varen blev lagt i din kurv