floffy21

Camilla Prehn

floffy21


Beskrivelse

Jeg er Elev os Arnold Busck i Kolding. Mine foretrukne bøger er kogebøger, havebøger, krimier og ungdomsbøger. Jeg forsøger at få læst en del af nyhederne når de udkommer.

Jeg læser tit Bøgerne på Engelsk, og nyder at vi har et stort udvalg af Engelske bøger i butikken i Kolding.

Jeg er altid klar på en snak om bøger, og kom endelig og anbefal en god bog, så vil jeg sætte den på min liste over bøger jeg skal have læst. Den er dog efterhånden ved at være ret lang, så kommer til at tage lang tid at komme igennem dem alle.
Blogindlæg Det bliver der sagt...


26/09-2013 - 19:10
0 kommentarer
Lang dag i morgen

Så er dagen ved at være slut. Vi har længe åbent i dag, men det bliver endnu længere i morgen, da der er midnatsåbent i Kolding Storcenter.

24/09-2013 - 10:32
0 kommentarer
Elevtræf

Var på elevtræf i weekenden, var rigtigt godt. Fik mange nye ting at vide, og mødte en masse søde elever fra buoghandlere rundt om i landet.Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Efter branden
Rørende og anderledes krimi
"Efter Branden" er Rosamund Luptons anden roman. Oprindeligt har hun skrevet manuskripter til bl.a. film og tv, hvilket også gør hendes personer så levende og medrivende. 
Grace er 39 år, og gift med Mike, de har 2 børn. Jenny på 17 og Adam på 8. Jenny arbejder som skolesygeplejer...


Varen blev lagt i din kurv