Jørn Rudolph

Jørn Rudolph

Jørn Rudolph
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Hammer eller Ambolt?
Hammer eller ambolt ?
- Prolog -
- ”Hammer eller ambolt”, som er Lars Ulrik Thomsens seneste bog, har jeg set frem til at læse, fordi jeg stiftede bekendtskab med denne episode i Danmarkshistorien, omkring 1973, da jeg læste om hændelsen i DKU’s blad Fremad. I samme periode læste jeg om ”Gener...
Klart skib eller stranding?
Klart skib eller stranding ?
Lars Ulrik Thomsen har skrevet en interessant pjece, som jeg varmt kan anbefale, at man læser. - Det er nok en fordel, hvis man kender lidt til partidiskussioner, programdiskussioner, resolutionsforslag, samt meget teoretiske betragtninger i forvejen.
- Sådanne vigtige diskussioner er jo på en g...
Den lille mands store historie
En meget vedkommende og spændende bog
 Lars Ulrik Thomsen har skrevet en rigtig interessant og lærerig, historisk bog om Danmarks Besættelse, og – især den indflydelse DKU og DKP havde dengang.
Ligeledes beskrives Danmarks optagelse i EF 1972 og afstemningen om Maastricht 1992.
Der er desuden en mængde gode informationer...


Varen blev lagt i din kurv