Kirsekarse

Kirsten Svensson Otskov

Kirsekarse


Beskrivelse

Arbejder hos Arnold Busck i Købmagergade. Her står jeg for afdelingen med børne- og ungdomsbøger.

Bøger har været en af mine største passioner siden jeg lærte mig selv at læse da jeg var 5. Min mor var børnebibliotekar og jeg blev af hende forsynet med litteratur i store mængder. Siden blev jeg selv uddannet først boghandler og derefter bibliotekar.

Andre interesser: Madlavning, have og sprog

Jeg brænder særligt for bøger til børn og unge fordi det er her det hele starter. Hvis vi præsenterer børn for litteratur af god kvalitet og formidler den med engagement, vil vi have givet dem en uvurderlig gave fyldt med viden, underholdning og fantastiske oplevelser som varer hele livet.

Set med købmands-øjne har vi også fået en kunde for livet, som formodentlig både vil ønske sig bøger og købe bøger til sig selv og kommende børn, til gaver til venner osv.
Blogindlæg Det bliver der sagt...


01/08-2012 - 13:02
0 kommentarer
Mine Top 10 Børnebøger
1. Mats Leten: Finn Herman


Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Tro, håb og gorgonzola
AT SKAFFE EN MAND TIL EN MOR DER ER OSTEHANDLER
 

 
Anton er en lille strithåret fyr der bor sammen med sin mor der er ostehandler. Anton er meget opmærksom på om mor er glad eller knapt så glad. Når hun er glad fløjter hun. Da han gav hende en snemand han havde lavet i ler i skolen blev hun f.eks meget gl...
Den der ler sidst
HVAD SKAL DER TIL FOR AT SKABE EN DIKTATOR?
 
 
Niels Peter går i 9. klasse. Han bor sammen med sin mor. Faren ser han kun en gang i mellem. Niels Peter er sandsynligvis en del klogere end gennemsnittet i sin klasse, men han har lært på den hårde måde, at det er bedst ikke at tiltrække sig opmærksomhed ved at ...
Minusmand
HVOR LANGT HOLDER VENSKAB OG LOYALITET NÅR DET VIRKELIG GÆLDER
 
 
Tobias og Ali bor i København, de er 15 år og går i 9. klasse.
Tobias bor med sin mor, der drikker. Fordi han er ordblind går han i special-klasse. Alt det der med skolen interesserer ham ikke synderligt, men han kan ikke pjække for meget for så ryger den pr...