Lene Sand

Lene Sand
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Bogen om Pippi Langstrømpe
En klassiker
Jeg synes det er en must-read. Så mange glade opfordringer og fint sprog. Astrid Lindgrens bøger kan jeg huske fra min egen barndom. 
Sally og Charlie på eventyr i New York
God forberedelse
Vi skal hele familien afsted til USA til foråret. Ikke lige New York. Jeg har læst bogen med mit barnebarn, da vi tidligere har læst den om Dragør. Det er en fin bog der er god til dialogisk læsning og til at få gang i nogle gode snakke så vi begge kan glæde os. Jeg kan anbefale bogen, som absolu...
Midgårds beskyttere 1
Gave til mit barnebarn
Mit barnebarn er 10 år og elsker vikinger og fortæællinger om thor. Jeg har givet denne bog i gave og min datter fortæller at han synes den er spændende selv at læse. Jeg bladrede den selv igennem og synes den er fin


Varen blev lagt i din kurv