lidtbedreliv.dk

Janni Kiilsgaard

lidtbedreliv.dk


Beskrivelse

Jeg er 38 år gammel, har to børn, er gift med Jens og arbejder som butikschef hos Arnold Busck. Jeg er uddannet Butiksassistent med profil i boghandel og derudover har jeg en Handelsøkonom fra Det Danske Erhvervsakademi.
Jeg læse/lytter rigtig mange bøger, mest indenfor krimi, krop & sind, bolig & design & management.
Følg også med på min blog http://lidtbedreliv.dkAnmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Fuck, en lækker røv!
Fuck, en lækker røv!
Denne bog er skrevet af Susanne Staun. Jeg kender hende som krimiforfatter, men har ikke læst noget af hende før. Susanne Staun synes, at der er for mange dårlige sprogbrugere i Danmark. Hun har en sprogblog, men synes ikke at den hjælper. Så nu har hun taget strengere metoder i brug og lave...
Et helt nyt liv
ET SPLITSEKUNDS UOPMÆRKSOMHED ÆNDRER ALT
 
“Et helt nyt liv” af Lisa Genova fra forlaget Cicero.
Bogen er meget tankevækkende, realistisk og grufuld, og mange familier kan helt sikkert genkende noget fra bogen i deres eget liv.
Sahra har et fedt job, en fed hyre og en fed bolig. Hun elsker sin mand, sine børn, deres ...
Stalker
KULDEGYSNINGER
 
Jeg har lige afsluttet “Stalker” af Lars Kepler. Bogen er på 616 sider, og var spændende fra begyndelsen og hele vejen igennem. Den var helt fantastisk, ja det er hele serien. “Stalker” er 5. bind i serien om Joona Linna fra forlaget Gyldendal. Den var så barsk og ...


Varen blev lagt i din kurv