Mads Peder Nordbo

Mads Peder Nordbo

Mads Peder Nordbo


Beskrivelse

Jeg hedder Mads Peder Nordbo og er født i maj måned 1970.

Jeg debuterede i 2012 med romanen 'Odins labyrint', der blandt andet fik 5 uger på top 10-listen her hos Arnold Busck og 5 måneder på samme liste hos saxo.com.

Den 20. marts 2014 udkommer efterfølgeren 'Thuleselskabet'.

Begge bøger udgives på Lindhardt og Ringhof.

Privat bor jeg i Tommerup på Fyn og er gift med Maiken Nordbo. Sammen har vi datteren Arendse, der er 11 år gammel, elsker pandaer og på femte år danser ballet.

Ud over familie, hus og have bruger jeg mest sin tid på skønlitteratur, som jeg både læser, anmelder og selv skriver.

Min foretrukne genre er den magiske realisme og jeg holder meget af forfattere som Carlos Ruiz Zafón, Haruki Murakami og Torgny Lindgren.
Blogindlæg Det bliver der sagt...


13/11-2012 - 17:35
2 kommentarer

29/06-2012 - 17:28
0 kommentarer
Vindens skygge og Englens spil

Jeg er meget betaget af den spanske forfatter Carlos Ruiz Zafóns to første ’voksenbøger’ Vindens skygge og Englens spil.

29/06-2012 - 17:20
0 kommentarer
Bogringe

Jeg har leget med tanken om, hvilke bøger der år for år har sat sig mest fast i mig; præcis som når man aflæser ringene i et træs stamme.Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Fanden er løs
‘Fanden er løs’
Lars Hamann og Gorm Præst Jørgensen har selv kaldt deres nye bog, Fanden er løs, for en renæssancekrimi. Godt ramt! I en verden begravet i nordiske krimier med mere eller mindre identiske plot, persontræk og sprog skiller denne herlige bog sig ud via en stor historisk viden om livet, døden og fry...
Strindbergs stjerne
Jan Wallentin: ’Strindbergs Stjerne’
Jan Wallentins roman er en tidsmaskine, der i første omgang finder frem til et makabert og mystisk fund af et lig i en dyb grotte i Sverige. Derfra hvirvles du som læser med videre rundt i tid og rum. Du passerer i høj fart året 1897 og Niels Strindbergs forsøg på at nå Nordpolens hemmelige under...
Kejserinden
Om Louis Jensens roman Kejserinden.
Jeg vil med det samme sige, at denne anmeldelse af Louis Jensens Kejserinden har ladet vente på sig. Ikke fordi lysten til at skrive den manglede, men fordi den skulle have lov til at falde til ro og blive læst en gang til og så falde til ro igen.
På overfladen er der tale om en kort roman ...


Varen blev lagt i din kurv