Marlene

Marlene Bentsen

Marlene


Beskrivelse

Jeg arbejder i butikken i Aarhus, hvor jeg har min daglige gang med børne- og ungdomsbøgerne. Jeg læser derfor meget i denne genre og er altid klar på en snak eller hjælp til at finde din nye yndlingsbog. Jeg kan også hjælpe med engelsk fantasy og gysere,så kom endelig ind forbi butikken i Ryesgade, hvis du har brug for lidt vejledning.Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Pigerne fra Nordsletten 1 - Prinsen
Eventyrligt fortalt
Pigerne fra Nordsletten udkom for første gang i 2003 og de fire bind det blev til, blev en stor succes for læsehungrende børn.
Bøgerne har efterhånden været ude af boghandelen i en del år, men nu er serien langt om længe vendt tilbage og så med nye forsider og tilmed også et femte bind, som udk...
Kongelig snigmorder
Helt igennem vidunderlig fantasy
Åh, hvor har jeg dog glædet mig til at fortsætte i serien om bastarden Fitz, der blandt andet bliver oplært i snigmordets kunst.
Og jeg blev IKKE skuffet, da jeg gik igang med Kongelig Snigmorder!
Jeg er simpelthen blevet en kæmpefan af Robin Hobb og hendes helt igennem vidunderlige fortællin...
Den underjordiske jernbane
Den Underjordiske Jernbane
Siden Den Underjordiske Jernbane udkom på engelsk i 2016, har den gået sin sejrsgang verden over.
Amerikanske Colson Whitehead har vundet et hav af priser for sin ekstremt barske roman om slaveriet i USA i 1800-tallet.
Det netværk, der hjalp slaver med at flygte fra syden, blev kaldt den unde...